Blogger Widgets

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....

Αυτή είναι η απάντηση που μου έδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με την επιστολή που της έστειλα και μπορείτε να διαβάσετε εδώ:"Με συγχωρείτε πολύ αλλά είστε όλοι σας επιεικώς απαράδεκτοι.Είναι δυνατόν κάθε λίγο και λιγάκι να κινδυνεύουμε να περάσουμε μπροστά και απέναντι από την ΑΣΟΕΕ επειδή δημιουργούν συνεχώς επεισόδια οι αναρχικοί παρέα…

…με τους λαθρομετανάστες παρεμπόρους; Είναι δυνατόν να φεύγουν κάθε μέρα πέτρες, ξύλα, σιδεριές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε; Τι διάολο κάνετε εκεί; Γιατί σας πληρώνουμε; Θέλετε να θρηνήσουμε θύματα; Θα σπάνε σχεδόν κάθε μέρα τα μαγαζιά μας και τα αυτοκίνητα μας επειδή δεν μπορεί ένα ολόκληρο κράτος να συλλάβει και να απομακρύνει λαθραίους και αναρχικούς; Υπάρχει σήμερα Άσυλο; Δεν καταργήθηκε; Ακόμα και εάν δεν καταργήθηκε το Άσυλο, μπορεί αυτό να χρησιμοποιείται ως γιάφκα και ορμητήριο λαθραίων και παρανόμων; Γιατί η ηγεσία της ΕΛΑΣ δεν εφαρμόζει το Νόμο και δεν επιτρέπει στα όργανα της, να μπουν στον πανεπιστημιακό χώρο της ΑΣΟΕΕ, και όχι μόνο, και να τον κάνουν αεροδρόμιο; Είναι δυνατόν να μη μπορείς να διασχίσεις στο σημείο αυτό τον πλέον πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας; Και μετά διερωτάστε γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και γιατί υποκαθιστά αυτή το Νόμο και την Τάξη στην Ελλάδα; Και λέτε μάλιστα πως είναι απαράδεκτο η Χ.Α. να υποκαθιστά το Νόμο και την Τάξη από τη στιγμή που υπάρχουν αρμόδια όργανα για να το πράξουν; Ποια όργανα κύριοι; Τα δικά σας που τα ξύνετε για να το παίζετε επαγγελματίες φιλάνθρωποι των μπουκαδόρων και των παρανόμων; Σε αυτούς ορκιστήκατε ενώπιον της Ελληνικής Σημαίας; Δεν σας αφήνουν μήπως να κάνετε τη δουλειά σας; Ε τότε να παραιτηθείτε για να βρεθούν αυτοί που θα την κάνουν. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριοι. Να εφαρμόσετε το νόμο κύριοι. Τόσο απλό και λογικό είναι. Το Σύνταγμα αυτό σας προστάζει, να προστατεύετε την ζωή και την περιουσία του Πολίτη όχι να τα ξύνετε ή να υπακούτε σε προδότες και γραικύλους πολιτικούς προϊσταμένους. Όλα τα άλλα που ισχυρίζεστε είναι κουραφέξαλα. Τι περιμένετε; Γιατί σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός; Είναι αυτό Υπουργείο Προστασία του Πολίτη ή του Λαθρομετανάστη μπουκαδόρου και του "Αναρχικού" τρομοκράτη μπάχαλου της Εκάλης; Πείτε μου μία ακόμη χώρα που συμβαίνουν αυτά. Υπάρχει; Ούτε στην Παπούα Νέα Γουινέα δεν γίνονται αυτά. Έχετε δει τα Πανεπιστήμια της Παπούα; Καμία σχέση με τα δικά μας μπουρδέλα. Να αναλάβετε αμέσως τις ευθύνες σας και να λυθεί το πρόβλημα άμεσα ειδάλλως θα δείτε σύντομα τη Χρυσή Αυγή με διψήφιο και θα σας αναγκάσει εκείνη να το πράξετε, θέλετε δε θέλετε.
IMAGINOS"
Κάντε κλικ λοιπόν στην εικόνα για να διαβάσετε την αστεία απάντηση της ΕΛΑΣ η οποία μας δουλεύει κανονικά αφού από όσα γράφει, όχι μόνο δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά κυρίως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα γιατί εκ του αποτελέσματος και μόνο θα πρέπει να κρίνονται και η κρίση του αποτελέσματος της δράσης της ΕΛΑΣ είναι επιεικώς μηδενική.
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ και εσείς την ΕΛΑΣ με επιστολές διαμαρτυρίας στο pressoffice@yptp.gr για την απαράδεκτη εμφάνιση και κατάντια της Πρωτεύουσας της Ελλάδος η οποία έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη και στα χέρια τριτοκοσμικών παραεμπόρων, εγκληματικών στοιχείων, πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών. Μόνο έτσι θα αναγκαστούν να ξυπνήσουν κάποια στιγμή, να εφαρμόσουν τον Νόμο και να τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν ως Αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home