Blogger Widgets

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΤΡΕΦΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ


Συνελήφθη χθες (28-02-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, ένας 25χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής υπηκοότητας, κατηγορούμενος για κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές-διαρρήξεις στην πόλη της Καρύστου.

Ειδικότερα, προχθές (27-02-2012), βραδινές ώρες, στην Κάρυστο, ο 25χρονος διέρρηξε κατάστημα εμπορίας ζωοτροφών, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε μία τηλεόραση και το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε κατάστημα εμπορίας ελαστικών, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ. 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω κλοπών – διαρρήξεων είναι ο 25χρονος, ο οποίος την (09-09-2008), είχε συλληφθεί και απελαθεί, για παράνομη είσοδο στη Χώρα. 

Μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες (28-02-2012) το μεσημέρι και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. ............

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 25χρονος, το χρονικό διάστημα από 12-01-2012 έως 15-01-2012, είχε διαρρήξει δύο (2) ακόμη εξοχικές κατοικίες στην ίδια περιοχή, από τις οποίες αφαίρεσε μία τηλεόραση plasma και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (LAPTOP). 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη στην Κάρυστο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
Μία οθόνη Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. 
Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (LAPTOP) 
Δύο τηλεοράσεις 
Το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ 

Μέρος των κατασχεθέντων αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων. 

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home