Blogger Widgets

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ~ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 3 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ-ΑΠΛΥΤΩΝ~ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η Χ.Α. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ~ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Ομάδα περίπου 15 ατόμων φορώντας κράνη μοτοσικλετιστών, μαύρα μπουφάν και κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια, εισέβαλαν στους χώρους των Τμημάτων Μαθηματικού και Φυσικού του ΕΚΠΑ, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και αφού συνεπλάκησαν με φοιτητές χτύπησαν τρεις εξ’ αυτών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Ιατρείο της Σχολής Θετικών Επιστημών.
Δεδομένου όμως ότι τα τραύματα στο κεφάλι ενός εξ’ αυτών ήταν σοβαρά, κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί ο τραυματίας φοιτητής στο νοσοκομείο. Όπως προσθέτουν οι πηγές του Ιδρύματος, στη συνέχεια, η ομάδα των ταραξιών τρομοκράτησε φοιτητές σε αμφιθέατρα και κεντρικούς διαδρόμους χτυπώντας με τους σιδηρολοστούς και τα καδρόνια πινακίδες ανακοινώσεων, τραπέζια κ.λπ..........

Επίσης, φωνάζοντας συνθήματα και δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα με τη χρήση πυροσβεστήρων, τους οποίους απέσπασαν από τα αμφιθέατρα του Τμήματος Μαθηματικών. Ακολούθως, μπήκαν στο διπλανό κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής προκαλώντας και πάλι προπηλακισμούς και φθορές.

Για «απρόκλητη επίθεση από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία» κάνει λόγο το Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν νωρίτερα στην Πανεπιστημιούπολη.

Διάψευση της «Χρυσής Αυγής» περί συμμετοχής μελών της σε επεισόδια
Διέψευσε κατηγορηματικά η «Χρυσή Αυγή» μέσω δελτίου που απέστειλε στα ΜΜΕ τις πληροφορίες ότι μέλη της προκάλεσαν επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Το δελτίο Τύπου της ΧΑ έχει ως εξής:

"Πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ έκαναν αναφορά περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν, όπως λένε,  μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!

ΥΓ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – ΤΑ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ” ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ…

Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή"

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home