Blogger Widgets

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Φαντάσματα στο κελάρι !!! (VIDEO)

«Επισκέπτες» από το μακάβριο παρελθόν μιας ιρλανδικής παμπ στο Σιάτλ των ΗΠΑ συνηθίζουν να ενοχλούν τους ζωντανούς πελάτες, εδώ και δεκαετίες! Πρόκειται για την παμπ Kells. Στον ίδιο χώρο, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, στεγαζόταν ένα νεκροτομείο
Στις αίθουσές του συνωστίζονταν τα άψυχα σώματα μεταλλωρύχων που πέθαναν σε δυστυχήματα, θυμάτων της πανώλης ή μελών συμμοριών που σκοτώνονταν στους δρόμους του Σιάτλ του 1900.
Όσοι έχουν δουλέψει στη θέση του μπάρμαν, είναι πελάτες ή κυνηγοί φαντασμάτων που πήγαν στην παμπ για να βρουν μεταφυσικές αποδείξεις, ισχυρίζονται ότι έχουν γίνει μάρτυρες απόκοσμων εμπειριών......

Καθρέφτες που γίνονται θρύψαλα, σοβάδες που πέφτουν, ποτήρια που πέφτουν μόνα τους στο πάτωμαείναι κάποια από τα περίεργα συμβάντα.

Η αδελφή του ιδιοκτήτη, Κάρεν Μακ Άλις, ισχυρίζεται ότι έχει δει μια σκιώδη φιγούρα να κινείται στην κουζίνα της παμπ, το 2005, την ημέρα των Αγίων Πάντων.

«Ήταν ένας ψηλός άνδρας, με σκοτεινή μορφή και είχε λεπτά χέρια. Περπάτησε μέχρι την άκρη του μπαρ και εξαφανίστηκε», λέει.

Το 2010, η παμπ έγινε θέμα στην εκπομπή «Ghost Adventures». Με τα ειδικά τους μηχανήματα οι παρουσιαστές κατέγραψαν σημάδια φαντασμάτων στο κελάρι της παμπ.

Δείτε το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home