Blogger Widgets

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Φταίνε και οι Χριστιανοί για τον εμφύλιο στη Συρία;

Η φωτογραφία είναι από τον εμφύλιο της Συρίας και δείχνει ένα αντάρτη του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» να κρατά περιχαρής λάφυρα από χριστιανική εκκλησία. Την ώρα που τα «αμερόληπτα» δυτικά ΜΜΕ στον εμφύλιο της Συρίας ασχολούνται μόνο με τον «αιμοσταγή» δικτάτορα Ασάντ και θεωρούν  στην πλειοψηφία τους…

– εντελώς αυθαίρετα και αποδεχόμενα άκριτα την προπαγάνδα των ισλαμιστών –  τους χριστιανούς της Συρίας σαν συνεργάτες και φίλους του απολυταρχικού καθεστώτος, στην πολύπαθη Συρία ο περιβόητος «Ελεύθερος Συριακός Στρατός» των μαχητών του Ισλάμ εξολοθρεύει ανυπεράσπιστους χριστιανούς και Δρούζους και λαφυραγωγεί θρησκευτικά σύμβολα των Χριστιανών.

Η τελευταία τρομοκρατική επίθεση σε βάρος Σύρων χριστιανών, όπως όλα δείχνουν, έγινε στις 28 Αυγούστου από ισλαμιστές αντάρτες στο προάστιο Γιαραμάνα της Δαμασκού, όπου ζουν περίπου 250.000 χριστιανοί, και κόστισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, μεταξύ τους και 5 παιδιά (άλλες πηγές ανεβάζουν τους νεκρούς στους 27). Πάνω από 50 τραυματίστηκαν βαριά.

Η ευκολία με την οποία στον ισλαμικό κόσμο βρίσκεται ο «αποδιοπομπαίος τράγος» είναι γνωστή από παλιά: Αν δεν φταίνε για κάτι οι Εβραίοι, τότε θα φταίνε σίγουρα οι Χριστιανοί.

Αρδηνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home