Blogger Widgets

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ INDYMEDIA, ΠΟΥ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Γελάει ο κόσμος με τους καραγκιόζηδες "αναρχικούς", που ζήτησαν την τιμωρία μας ως "ηθικούς αυτουργούς" της επίθεσης σε Γεωργιανό στο Άγιον Όρος…

Όπως βλέπετε στην εικόνα, η γνωστή γιάφκα αναρχοπρακτόρων έβαλε για μια ακόμα φορά το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον διαχειριστή της Δημήτρη Σωτηρόπουλο στο στόχαστρό της, ζητώντας την καταλόγιση ευθυνών ηθικής αυτουργίας (!!!), επειδή τάχα ο Γεωργιανός που τραυματίστηκε σοβαρά στον Άθω ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ, ήταν...θύμα των δικών μας αποκαλύψεων για τη συμμετοχή Γεωργιανού στη φωτιά που κατέκαψε την χερσόνησο της προηγούμενες μέρες!

Τελικά, σε μια σπάνια στιγμή...διαύγειας κι ένα μικρό διάλειμμα από τις συνεχείς.,..παραισθησιογόνες ουσίες, οι κουκουλοφόροι του ανακαλυψαν (!) πως ο δράστης της επίθεσης στον Γεωργιανό δεν ήταν ο...Σωτηρόπουλος, αλλά ένας άλλος ομοεθνής του που του επιτέθηκε ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης!

Δηλαδή αυτογελοιοποιήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες, με αποτέλεσμα να "κρύψουν" την αρχική "είδηση", προκειμένου να μη γίνονται κι άλλο ρεζίλι!!!

Βέβαια, πάνω στην απελπισία τους συνέχισαν τις ύβρεις εναντίον μας, προσπαθώντας να κρύψουν τα καραγκιοζιλίκια τους!

Αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται να συκοφαντήσει όσους εχθρεύεται, επειδή εκείνοι τολμούν απλά να πουν την αλήθεια!

Ο "χριστιανοταλιμπάν", αγαπητοί αναρχοπράκτορες, γνώριζε σχεδόν εξαρχής ποιος μαχαίρωσε τον Γεωργιανό, αλλά ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν έγραψε τίποτα, για να δει πόσο θα εκτεθούν οι φανατισμένοι εχθροί της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας, συσχετίζοντας πράγματα άσχετα μεταξύ τους! Όπερ και εγένετο, προσφέροντάς μας όμορφες στιγμές γέλιου!!!

Όσο για τον Γεωργιανό ύποπτο εμπρησμού, ΒΟΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ εδώ και μέρες! Άντε τρέχτε να βγάλετε "χριστιανοταλιμπάν" και αυτούς...!

Και εις άλλα με υγεία, "σύντροφοι"...Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε δωρεάν, είναι τόσο απαραίτητο στην εποχή μας...!

Υ.Γ. Μην ανησυχείτε πάντως, δεν σας μοιάζουμε: Ούτε σβήνουμε αναρτήσεις, ούτε τις κρύβουμε!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home