Blogger Widgets

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ανδρική εκθήλυνση στη Σιών -1 –

Felix Niesche

Είναι το άρθρο με τίτλο Στο Ισραήλ, η πτώση της ανδρικής γονιμότητας έγινε κοινωνικό ζήτημα, που δημοσιεύθηκε στην Λε Μοντ στις 22 Αυγούστου, και που καλό είναι να το ξαναδιαβάσετε, το οποίο μου υπαγορεύει το παρόν άρθρο.Νιώθω εξάλλου έναν λόγο παραπάνω να το επιδιώξω καθώς το τελευταίο μικρό βιβλίο μου με τίτλο fragrans Feminae ανοίγεται ακριβώς σε αυτά τα ζητήματα…

Πρόκειται για μια φοβερή πλανητική καταστροφή, η οποία απέχει πολύ από το να αφορά μόνο το Ισραήλ.  Σημειώνουμε, ωστόσο, ότι μόνο το χρονικό Ισραήλ κατέχει ακόμα αυτό το προνόμιο, που έγινε αποκλειστικό, υγιή και θεμιτή ανησυχία, η οποία θα έπρεπε να είναι το μέλημα όλων των κρατών, να ασχοληθούν με την ανδρικότητα και την αναπαραγωγική δύναμη των λαών τους.


Ενώ οι ομόθρησκοι τους του Hollywood (το Αιώνιο Ισραήλ) κάνουν την απολογία της αρπακτικής, ανώτερης, σωτήρα, γαμ@@@@ας και καταφερτζού Γκόμενας, φτιαγμένης για να δείξει τον δρόμο στους μ@@@κες, κλαψούριζες και ημηπαιδεραστές που βρίσκονται εκεί για να τις… αξιοποιήσουν.

Αυτή η ύστατη μάστιγα δεν αφορά μόνο το ανθρώπινο είδος, αφού στην άγρια ​​φύση, διαπιστώθηκε ότι κοντά στις λίμνες και εκβολές ποταμών, όπου ξεφυλλίζονται τα λύματα μας, τα περισσότερα ζώα βιώνουν μια πτώση της ανδρικής γονιμότητας και τα αρσενικά υιοθετήσουν συμπεριφορές που αποδίδονται κανονικά στα θηλυκά.

Τέλος πάντων, για τον Homo sapiens, έχουν ήδη αναφερθεί (και δημοσιεύονται σε επιστημονικά εμπιστευτικά περιοδικά): 

1. Μια γενική πτώση της γονιμότητας (50% μείωση του αριθμού των ενεργών σπερματοζωαρίων σε πενήντα χρόνια). 

2. Εκθετικές γεννητικές δυσμορφίες: «στο Μονπελιέ, ο Pr Charles Sultan, ενδοκρινολόγος παιδίατρος, εκτιμά ότι ο αριθμός των αγοριών που έχουν μικροπέος και άλλες αναπαραγωγικές δυσμορφίες του ουροποιητικού συστήματος, όπως η ατελής κάθοδος των όρχεων (κρυψορχία) τριπλασιάστηκε μέσα σε είκοσι χρόνια. Η αναλογία των γεννήσεων κορίτσι / αγόρι, παραδοσιακά υπέρ των αγοριών, αντιστράφηκε».[ 1 ]  

3. Έκρηξη του καρκίνου των όρχεων (τετραπλασιάστηκε σε πενήντα χρόνια).

4.  Επιπλέον, το περινέου μήκος των νεογνών μειώνεται. Το περινέου μήκος είναι η απόσταση από τους όρχεις στο πρωκτό.

Υπεύθυνη για αυτή την παγκόσμια απο-ανδρικότητα, η παλίρροια των οιστρογόνων που περιέχονται στα αντισυλληπτικά χάπια και που εκχέονται καθημερινά στα αστικά λύματα, σε φαινομενικές και φερομόνικες ποσότητες, μοιραίες για τον αντρικό φύλο.

Αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία, αλλά αποκρύπτονται, δείχνουν την τέλεια σύμπτωση της φυσικής και ιδεολογικής εκθήλυνσης. Η τερατώδης πλημμύρα οιστρογόνων που απελευθερώνεται στον ορίζοντα των υπόγειων υδάτων αποτελεί την οργανική πλευρά της βύθισης της ανδρικής αρχής από τα διαβρωτικά νερά του Αμαζονίου.

Ωστόσο στο τέλος, το Y θα αποδειχθεί πιο ευάλωτο από το X.

Αυτή η επιστημονικά αναγνωρισμένη αιτία, θα είναι προσεκτικά κρυμμένη, ή, ακριβέστερα, ενσωματωμένη σε μια ποικιλία άλλων ουσιών, που κατηγορούνται φύρδην μίγδην.

Οι «πανταχού παρόντες ενδοκρινικοί διαταράκτες στις πλαστικές ύλες», «τα κινητά τηλεφώνα στις τσέπες των παντελονιών», «γυναικείες ορμόνες στο ανακυκλωμένο πόσιμο νερό», «τα φυτοφάρμακα από την εντατική γεωργία», «η υψηλή συγκέντρωση οιστρογόνου, μια γυναικεία ορμόνη, στα γαλακτοκομικά προϊόντα».

Είναι σαν να πνίξεις το δηλητήριο στην αφθονία.

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι η απόλυτη υπεύθυνη αυτής της πλανητικής ανδρικής εκθήλυνσης είναι η παλίρροια οιστρογόνων των αντισυλληπτικών χαπιών. Οι άλλες ουσίες απλώς προσθέτονται, και συμβάλουν σε αυτή τη μάστιγα ως ανοσοενισχυτικά, αν θέλετε, αφού γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα παράγωγα της πετροχημείας, καθώς τα καυσαέρια και άλλα χημικά συστατικά, μιμούνται με κάποιο τρόπο τις παρενέργειες των φυσικών οιστρογόνων. Οι επιστήμονες, εξάλλου, τα αποκαλούν œstrogène-like (σαν οιστρογόνο) επειδή έχουν τις ίδιες ιδιότητες, αλλά μειωμένες, με τα οιστρογόνα.

Για όλους τους ερευνητές που έχουν μελετήσει αυτό το παγκόσμιο ευνουχισμό, θα αναφέρουμε εκείνους του Ινστιτούτου Armand-Frappier, του Environment Canada, της Αλιείας και Ωκεανών Καναδά, κλπ.., όλες οι μελέτες τους έδειξαν τον κυρίαρχο και αδιάψευστο ρόλο «των ορμονικών και φαρμακευτικών οιστρογόνων που προέρχονται από τα αντισυλληπτικά χάπια που καταναλώνονται από δεκάδες εκατομμύρια ή ίσως ακόμη και εκατοντάδες εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, που αποβάλλονται μέσω των ούρων καθημερινά από τα ανεπεξέργαστα λύματα των τουαλετών».[ 2 ]

Μόνο οι πνευματικοί ευνούχοι, και είναι αναρίθμητοι, δεν αισθάνονται ότι η λήψη του αντισυλληπτικού χαπιού ως μαζική καταστροφή της αρχικής θηλυκότητας ενεργεί υπέρ ένα είδος σύγχρονης νεοθηλυκότητας, της ανδρικοειδούς παραποίησης.

Δεν βλέπουν την απόλυτη σύμπτωση της φυσικής και ψυχολογικής ανδρικής εκθήλυνσης με τημεταφυσική θηλεοποίηση, μεταξύ της παλίρροιας οιστρογόνων και το πλημμύρισμα της αρσενικήςπολικότητας  από τα διαβρωτικά νερά του Κάλι Γιούγκα.

Συνεχίζεται

Felix Niesche

Σημείωση: Οι αγαπητοί σχολιαστές θα μου κάνουν χάρη, μια φορά δεν είναι συνήθεια, με τις παρατηρήσεις τους σχετικά με το «στυλ» μου, εδώ μόνο το θέμα έχει σημασία, δεν συγκράτησα τα λόγια μου.

Όσοι θα το λυπηθούν, θα μπορέσουν να παρηγορηθούν με την ανάγνωση του fragrans Feminae

ο Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου , εξύμνηση του ήρωα θεματοφύλακα όσο και προσωποποίηση του προστατευτικού ανδρισμού σε μια πατριαρχική κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home