Blogger Widgets

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ. ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 300.000 ΕΥΡΩ.

Αγωγή Κασιδιάρη κατά Άννας Παναγιωταρέα και εφημερίδας Ελεύθερου Τύπου για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται συνολικά η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής…

Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση της Άννας Παναγιωταρέα από τις στήλες του Ελεύθερου Τύπου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αγωγή κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Το επίμαχο υβριστικό κείμενο έχει ως εξής:


« …Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ» καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…»  .

Και ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: Επειδή από το παραπάνω δημοσίευμα υπήρξε βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου τόσο ως φυσικού προσώπου, επιστήμονα και επαγγελματία, όσο και με την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου του πολιτικού φορέα  και ως εκ τούτου δικαιούμαι να αναζητήσω χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστην, πρέπει δε οι εναγόμενοι σε ολόκληρο έκαστος να υποχρεωθούν να  καταβάλουν το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000)  αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.


Και η απάντηση που έδωσα προσωπικά στην κυρία αυτή στο λογαριασμό της στο FB


https://www.facebook.com/annapanagiotarea


Λυπάμαι που ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή άργησαν τόσο πολύ να σας στολίσουν με αγωγές όλους εσάς τους παχυλά αμειβόμενους από τον Ελληνικό λαό κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους που τόσα χρόνια τα τρώγατε με το σύστημα και τους Πάγκαλους. Δεν σέβεστε τίποτα παρά μόνο την κουτάλα σας. Δεν σέβεστε ούτε ένα νόμιμο κόμμα κοινοβουλευτικό μα κυρίως δεν σέβεστε το μισό εκατομμύριο Ελλήνων που ψήφισαν αυτό το κόμμα και το πάνω από ένα εκατομμύριο Ελλήνων που το στηρίζουν μέχρι σήμερα. Σας έκατσε βαριά στο στομάχι σας η είσοδος της ΧΑ στη Βουλή και ξερνάτε από το πρωί ως το βράδυ λάσπη και χολή κατά του μοναδικού πραγματικά Ελληνικού κόμματος του κοινοβουλίου. Μένετε λέτε στα Πατήσια ενώ η αλήθεια είναι πως μένετε στην Πλάκα όπως η ίδια έχετε πει από την τηλεόραση κυρία Παναγιωταρέα. Και λέτε πως κινδυνεύει το παιδί σας στα Πατήσια επειδή είναι έγχρωμο. Από την ΧΑ κινδυνεύει και γιατί; Εγώ ξέρω πως στα Πατήσια ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν με βόμβα διαμελίσει ένα αφγανάκι, όχι η ΧΑ αλλά δεν τολμάτε να πείτε για εκείνες τις οργανώσεις το παραμικρό επειδή αυτές τους στηρίζει το διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό σύστημα και η διεφθαρμένη αριστερίστικη και κομπλεξική ρεβανσιστική γενιά του Πολυτεχνείου. Φοβάστε εσείς στα Πατήσια τη ΧΑ; Εγώ φοβάμαι στα Πατήσια τα εκατομμύρια των λαθραίων που σε σφάζουν στο δρόμο για μία κάμερα κυρία μου. Στη δική μου κόρη επιτέθηκαν Πακιστανοί τρεις φορές όχι στο δικό σας παιδί η ΧΑ. Εάν έχετε στοιχεία κατά της ΧΑ πως βαράνε παιδιά και λαθραίους, να πάτε να τα καταθέσετε επωνύμως στον Εισαγγελέα. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία τελεσίδικη απόφαση κατά της Χρυσής Αυγής εκτός από αυτή την στημένη και παμπάλαια του Περίανδρου. Συνεπώς με την αγωγή αυτή που σας άξιζε περίτρανα και άργησε πολύ, θα μάθετε άλλη φορά να είστε πιο συμμαζεμένοι εσείς οι δημοσιογράφοι και κυρίως θα πρέπει κάποτε να μάθετε να σέβεστε τους ψηφοφόρους κομμάτων που βρίσκονται στη Βουλή. Τα αστεία και οι μαγκιές που ξέρατε κυρία μου τελείωσαν όπως καταλαβαίνετε. Η πολιτική ζωή της χώρας πλέον δεν θα είναι τσιφλίκι της διεφθαρμένης γενιάς του πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης.

Να μας πείσετε λοιπόν κυρία Παναγιωταρέα πως σέβεστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Σύνταγμα και κυρίως να μας πείσετε πως υπηρετείτε την Δημοκρατία όταν λασπολογείτε και καταφέρεστε κατά ενός κοινοβουλευτικού κόμματος και κατά όσων το ψήφισαν αυτό το κόμμα όταν δεν έχετε ούτε μία τελεσίδικη απόφαση κατά του κόμματος αυτού ούτε στοιχειοθετημένη κατηγορία. Εάν έχετε, να μας την υποδείξετε αμέσως. Η ΧΑ είναι το μόνο κόμμα σήμερα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το Σύνταγμα και ζητά να εφαρμόζονται στο ακέραιο οι νόμοι. Ποιος άλλος δηλαδή το σέβεται; Η ΝΔ; Πως; Με τα αντισυνταγματικά μνημόνια και τους νόμους με τα χαράτσια που έχουν μάλιστα αναδρομική ισχύ όταν και ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής ξέρει πως απαγορεύεται η αναδρομική ισχύς του νόμου; Μήπως σέβεται το Σύνταγμα το ΚΚΕ το κόμμα που μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πάρει άδεια λειτουργίας και νομιμοποίησης από τον Άρειο Πάγο και μάλιστα η ίδια η ηγεσία του ΚΚΕ λέει πως δεν αναγνωρίζει καν το Σύνταγμα; Αλλά για αυτούς δεν λέτε τσιμουδιά κυρία Παναγιωταρέα... Και βέβαια μην είστε τόσο υπερόπτης. Τις αρχές, τις αξίες και την παιδεία των άλλων δεν θα την κρίνετε εσείς. Θα κριθεί από τον Ελληνικό λαό.

Όλη η θολοπροοδευτική υψηλή κοινωνία της πολιτικής και της δημοσιογραφίας ξαφνικά στα Πατήσια μένει τώρα, από τον Τσίπρα με τη βίλα στο Διόνυσο μέχρι την Παναγιωταρέα με τη βίλα στην Πλάκα! Νομίζουν ακόμα πως έχουν να κάνουν με πρόβατα κοιμώμενα. Κυρία Άννα ο λαός ξύπνησε και δυστυχώς για σας δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα... Φοβάται η κυρία αυτή που τάχα μένει στα Πατήσια μη τυχόν η ΧΑ δείρει το έγχρωμο παιδί της όπως η ίδια το αναφέρει λες και εμείς που πραγματικά ζούμε στα Πατήσια δεν φοβόμαστε τους λαθραίους και δεν έχουμε τα παιδιά μας κλεισμένα στις φυλακές σπίτια μας. Πόσο πια κάρβουνο;

http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home