Blogger Widgets

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ενδιαφέροντα στοιχεία αποκαλύπτονται σήμερα στον Τουρκικό τύπο για την ανικανότητα του στρατού τους

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Ρωσικός πύραυλος που δεν αφήνει ίχνη» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το Γενικό επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε πως το τουρκικό αεροσκάφος RF-4 έπεσε λόγω πυραύλου που εκτοξεύθηκε από τη Συρία ο οποίος είναι αόρατος. Η τουρκική εφημερίδα εκφράζει αμφιβολίες αν τον πύρααυλο τον εκτόξευσαν Ρώσοι στρατιώτες που βρίσκονταν στη Συρία…

 

«Όταν πυροβόλησαν τα τεθωρακισμένα έφυγαν» είναι ο τίτλος της Taraf. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως μίλησαν τούρκοι στρατιώτες από την φάλαγγα η οποία είχε δεχθεί επίθεση του PKK προχθές όπου είχαν σκοτωθεί 10 στρατιώτες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των στρατιωτών «μόλις ξεκίνησε η επίθεση τα τεθωρακισμένα έφυγαν με αποτέλεσμα οι στρατιώ τες να μείνουν μέσα στα λεωφορεία χωρίς να μπορούν να αμυνθούν»

«Όταν είναι ζωντανοί με λεωφορείο, όταν είναι νεκροί με ελικόπτερο» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα κατηγορεί τον στρατό πως μετέφερε στρατιώτες με λεωφορείο σε επικίνδυνη περιοχή. « ενώ όταν σκοτώθηκαν τους μετέφεραν με ελικόπτερο, αν όμως από την αρχή τους μετέφεραν με ελικόπτερα ίσως να ζούσαν γράφει η εφημερίδα».

http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home