Blogger Widgets

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η απαξίωση του Εθνικιστή από τους "δημοκράτες" και η πραγματική μόρφωση

Ανάλυσεις, επί αναλύσεων από τους κονδυλοφόρους κάθε λογής για τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής."Ταμπέλες" που μόνος στόχος είναι η ειρωνεία και να καταδείξουν το χαμηλού επιπέδου "προσωπικό" του Εθνικιστικού Κινήματος...

"Αμόρφωτοι", "Απολίτιστοι", "Χωρίς Παιδεία", "Περιθωριοποιημένοι" και άλλα τέτοια που στα αυτιά του μέσου Έλληνα ακούγονται με αρνητική χροιά και κατατάσσουν τους Χρυσαυγίτες και τους Εθνικιστές στο επίπεδο του...νηπίου από πλευράς πολιτικής σκέψης.

Μια έρευνα βέβαια της Public Issue για τους ψηφοφόρους του κόμματος έρχεται να διαψεύσει πλήρως όλους τους "πνευματικούς ταγούς"..

Τι δείχνει..;

Ότι ο μέσος ψηφοφόρος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει από μέση προς υψηλή μόρφωση(τελειόφοιτος δλδ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης)

Επίπεδο μόρφωσης ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του Ιουνίου

Και πώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε το αντίθετο όταν η φύση του Εθνικισμού απαιτεί γνώσεις και μόρφωση που πηγάζουν από τη διαρκή ανάγνωση της Ιστορίας και των μεγάλων στοχαστών της.

Από μόνο του το παραπάνω θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις όλους αυτούς τους ιδεολογικά ασπόνδυλους κηφήνες του διεθνισμού και του μαρξιστοκαπιταλισμού.

Αλλά φευ, θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους μέσω γραπτών και γελοιογραφιών προσομοιάζοντας τον Εθνικιστή ως άνθρωπο των σπηλαίων.

Βολεύει το σύστημα να .....

θεωρείται ο εχθρός αμόρφωτος καθώς στη σημερινή κοινωνία έχει καταστεί ύψιστη αξία και ιδανικό η "συστημική" μόρφωση. Αυτή δηλαδή που αποστρέφεται κάθε τι Εθνικό και ξιφουλκεί εναντίον της διαφορετικότητας και εν τέλει της φύσης.

Και κάτι πολύ περισσότερο που πετυχαίνει αυτή η νοοτροπία..

Η αποστροφή και η άρνηση διαλόγου με τους "κακούς εθνικιστές" γίνεται πρότυπο συμπεριφοράς καθώς έχει

Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη και έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Επειδή η κοσμοθεωρία του Εθνικσιμού είναι τόσο διαχρονική και στιβαρή κάθε ιδεολόγος Εθνικιστής μπορεί και, κυριολεκτικά, ξεβρακώνει κάθε αντίπαλο. Είτε καπιταλιστή, είτε φιλελεύθερο, είτε μαρξιστή, είτε διεθνιστή.

Και χωρίς μεγάλη προσπάθεια...Σε οποιοδήποτε πεδίο και να τεθούν αντιμέτωποι στο τέλος η συζήτηση θα καταλήξει με το γνωστό:

"Δεν μιλάω άλλο με φασίστες ή με οπαδούς του Χίτλερ"

Δείγμα της αδυναμίας και της στέρησης επιχειρημάτων, ώστε τελικά να τραπούν σε άτακτη φυγή με το μανδύα "ηθικής υποχρέωσης" απέναντι στη..."δημοκρατικά" τους αισθήματα.

Και ένας από τους πλείστους λόγους που επ'αόριστον θα διαιωνίζεται αυτή η συντριβή των αντιπάλων μας πως οι ιδεολόγοι Εθνικιστές έχουν πολύ περισσότερες γνώσεις..

Πώς δικαιολογείται αυτό;

Μα η βιβλιογραφία της ιδεολογίας μας έχει δαιμονοποιηθεί δεκαετίες τώρα..Δεν διαβάζεται παρά από "συνωμοσιολόγους" και "γραφικούς"

Αναρωτηθείτε...

Πόσοι από τους ανθρώπους που γνωρίζετε έχουν διαβάσει Νίτσε, Δραγούμη, Γιαννόπουλο, Ηράκλειτο, Πλάτωνα, Ντε Γκομπινώ και τόσους, μα τόσους άλλους μεγάλους στοχαστές..;

Ελάχιστοι..

Γιατί; Γιατί είναι αποκομμένοι από την κατεστημένη μόρφωση που προάγει η νεοταξική λογική της ομαδοποίησης και της πολτοποίησης των Εθνών.

Πώς τολμά λοιπόν κάποιος να θεωρεί τον Εθνικιστή "αμόρφωτο" όταν ο ίδιος στράφηκε σε αυτή την ιδεολογία ενώ είχε μεγαλύτερη γκάμα πληροφορίων..

Πώς τολμά να τον μέμφεται για την ιδεολογία του όταν δεν την γνωρίζει..;Όταν δεν ξέρει τι πρεσβεύει...;

Κλείνοντας υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα αναρτούμε πολύ περισσότερα ιδεολογικά κείμενα καθώς είναι αυτά που σφυρηλατούν την Πίστη στην Ιδέα, κινητήριος δύναμη για διαρκή Αγώνα.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

http://paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home