Blogger Widgets

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνουν την αστυνομία "Tάγμα Eφόδου" κατά των Εθνικιστών

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι ο κεντρικός σκοπός της αστυνομίας και των ΜΜΕ στην χώρα είναι η "αντιμετώπιση" του κοινωνικού κινδύνου, τον οποίο αντιπροσωπεύουν οι Έλληνες εθνικιστές. Έτσι μετά την κόντρα στην Βουλή μεταξύ Δένδια και Χρυσής Αυγής, φαίνεται ότι στην χώρα έχει ξεκινήσει ένα "κυνήγι μαγισσών" κατά νεαρών εθνικιστών…

Διαβάζοντας κανείς τις ενημερωτικές ιστοσελίδες σήμερα το πρωί, θα καταλάβαινε ότι στην χώρα αυτή ο μεγαλύτερος δημόσιος κίνδυνος είναι οι εθνικιστές. Μικρά και άνευ σημασίας περιστατικά γίνονται πρώτα θέματα. Ανυπόστατες καταγγελίες αριστεριστών, που καθ' έξιν φαντασιώνονται επιθέσεις σε βάρος τους, γίνονται πρώτα θέματα. Όπως π.χ. στην Ξάνθη, όπου ένας μουσουλμάνος καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση από "χρυσαυγίτες". Ο κύριος αυτός που ανήκει σε μία από τις γνωστές "αντιρατσιστικές" οργανώσεις, που ανακαλύπτουν παντού ρατσισμό για να έχουν λόγο ύπαρξης, έκανε πριν μερικές ημέρες μια καταγγελία. Και ξαφνικά τώρα έγινε πρώτο θέμα παντού. Δύο νεαροί στην Λάρισα που διαπληκτίστηκαν με αλλοδαπούς και όπως φαίνεται έγινε μια μικρή σύρραξη (αν και μόνο αν αληθεύουν τα όσα λένε οι αλλοδαποί), αποτελούσαν πρώτο θέμα στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του ομίλου Λαμπράκη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η αστυνομία, έχει αναλάβει τον ρόλο του μπαμπούλα, εναντίον των εθνικιστών, την ίδια στιγμή που τα ΜΜΕ φροντίζουν να καλλιεργούν κλίμα. Προς τι; Είναι σαφές, ότι η ΝΔ, σε συνεργασία με τα κόμματα της αριστεράς, θέλει πλέον να αντιμετωπίσει κατασταλτικά τους Έλληνες εθνικιστές. Ενα "αντιφασιστικό μέτωπο" δεξιάς και αριστεράς, σχηματίζεται με την ΕΛΑΣ να αποτελεί τα "τάγματα εφόδου" του.

http://www.neospeiraia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home