Blogger Widgets

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ομογενής βουλευτής βοήθησε τη Στανίση να μπει λαθραία στον Καναδά

Ο Ελληνικής καταγωγής βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης κατηγορείται ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια .. θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά…

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση και τέσσερα μέλη του συγκροτήματος της πήγαιναν στην πόλη για μια sold-out εκδήλωση στο Ellas Banquet Hall στις 15 Φεβρουαρίου, όταν τους σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες εργασίας. Στην εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων και δημοσίευσε η εφημερίδα Globe and Mail, αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επισκεψης, ώστε να μπούν στην χώρα. Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα, ο κ. Καρύγιαννης επιβεβαίωσε ότι ασχολήθηκε με το θέμα. Παραδέχτηκε ότι οι μουσικοί ήταν στην πόλη για την συναυλία, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μνημόσυνο 40 ημερών για τον θάνατο του πατέρα του.

Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνώριζαν ένας το άλλον και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά. Στην πραγματικότητα, η κυρία Στανίση ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς. Στη συνέντευξη, ο κ. Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα.

“Βοηθάω πολλούς άνθρωπους να έρθουν στον Καναδά», είπε. .....

kοοlnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home