Blogger Widgets

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Το ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τούς πληρώνουμε κιόλας εκτός από τον θόρυβο και μεγάλη ανησυχία που προκάλεσε ανάμεσα στον κόσμο, έχει κάνει τους ιθύνοντες να σιγήσουν…

Δείτε το ντοκουμέντο-σοκ και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες!

Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέρνει τα πάνω-κάτω και αποδεικνύει ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο να μας κάνουν φυτά, είναι το παρακάτω που έχει «ψαρέψει» το blog«Αεροψεκασμοί» και λέει επί λέξει:

«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)

Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .

Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .

Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.

Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού  μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης

Γ. Αλεβίζου»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ»!

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, ο οποίος δεν είχε ιδέα για το τι είναι αυτό το έγγραφο, το οποίο σημειωτέον έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο!

Μας είπε: «Μόλις πριν από μια εβδομάδα ανέλαβα τα καθήκοντά μου και είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Πριν από μένα στη θέση μου βρισκόταν ο κ. Θεόδωρος Σαρρής. Αφήστε με να το δω και θα επικοινωνήσω μαζί σας».

--Καλά, δεν γνωρίζετε το επίμαχο έγγραφο. Δεν γνωρίζετε ούτε καν εάν ο ΕΛΓΑ είναι μέλος   της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA), της εταιρείας που μας ψεκάζει δηλαδή;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: Σας είπα είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Αφήστε να το δω…

Προσέξτε την ημερομηνία που στάλθηκαν τα 2000 δολάρια στην WMA. Στις 23 Απριλίου 2012. Λίγο πριν από τις εκλογές σε καιρό θανατηφόρων μνημονίων! Μήπως θα επιμένουν κάποιοι να λένε ότι δεν μας ψεκάζουν, ότι  δεν προσπαθούν να επιτύχουν την  καταστολή των αντιδράσεων του Έλληνα και ότι όλα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας;

Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον σκοτώσουν;

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων  (ΕΛΓΑ) κ. Βασίλης Έξαρχος από τις 18 Φεβρουαρίου που τού επισημάναμε το σοβαρό θέμα, είπε ότι θα το μελετούσε διότι ήταν νέος στα καθήκοντά του και θα μας απαντούσε! Ακόμη τον περιμένουμε 8 ημέρες μετά την αποκάλυψη.

psekasmoi3

Μα τόση μελέτη κύριε Έξαρχε; Πληρώνουμε για να μας βομβαρδίζουν τα ψεκαστικά με βάριο, αλουμίνιο; Είμαστε πειραματόζωα; Μας θέλουν εντελώς ...φυτά; Τι γίνεται επιτέλους με τους αεροψεκασμούς πάνω από τα κεφάλια μας; Πληρώνει ο ΕΛΓΑ 2.000 ευρώ ετήσια συνδρομή στην Weather Modification Association για να μας σκοτώνουν; Επιτέλους, ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει και πάψτε να ...μαγειρεύετε δικαιολογίες και προφάσεις!


ΜΑΚΕΛΕΙΟ

http://mlagananews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home