Blogger Widgets

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μεγάλη είναι η απελπισία και το μαρξιστικό κόμπλεξ των δημοσιογραφικών παπαγάλων του Μνημονίου και της δυστυχίας μας με την Χρυσή Αυγή και δε χάνουν ευκαιρία να τα δείχνουν με όποια αφορμή βρουν. Έτσι και με την υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τον χαιρετισμό του οποίου κάποιος δημοσιογράφος του «Βήματος»- βαποράκι του Μνημονίου- χρεώνει στην…

Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής λειτούργησε ως… βαποράκι της. Για λόγους… ψυχαγωγίας περισσότερο, παρά ουσίας, σας παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία του καταγέλαστου άρθρου, με τον τίτλο «Ναζισμός και υποκρισία»:

«Πολύ σωστή η απόφαση της ΕΠΟ να.....

αποκλείσει δια παντός και από κάθε Εθνική ομάδα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη ο οποίος όχι μόνον πανηγύρισε με ναζιστικό χαιρετισμό το γκολ του με την Βέροια αλλά είχε και το θράσος να κάνει τον ανίδεο λες και ζούμε στην προϊστορική εποχή και δεν γνωρίζουμε τι εστί ναζιστικός χαιρετισμός.

Πολύ σωστή απόφαση αλλά και πολύ εύκολη. Γιατί ο Κατίδης όπως και ο κάθε Κατίδης είναι ο εύκολος στόχος. Είναι ο αναλώσιμος. Σαν το βαποράκι της Ομόνοιας που το συλλαμβάνει η Αστυνομία την ώρα που ο πραγματικός έμπορος ναρκωτικών απολαμβάνει μια χαρά την ζωή του. Ερωτώ. Θα τολμούσε ποτέ ο Κατίδης και ο κάθε Κατίδης να χαιρετήσει όπως χαιρέτησε αν ο ίδιος ο ελληνικός λαός δεν είχε φέρει στα πάνω της την Χρυσή Αυγή και τους Κασιδιάρηδες αυτού του τόπου οι οποίοι δηλώνουν δημοσίως ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έχει κριθεί ακόμα από την Ιστορία; Πιστεύω ότι όχι μόνον δεν θα τολμούσε αλλά πολύ πιθανόν να μην είχε γίνει καν ναζιστής. Γιατί λοιπόν διαμαρτυρόμαστε αφού εμείς οι ίδιοι επιτρέψαμε σε αυτό το φαινόμενο να ωριμάσει, να ανδρωθεί και να γίνει το τέρας που όλοι γνωρίζουμε στην Ελλάδα; Αλλά γιατί απορώ; Μια κοινωνία απύθμενης υποκρισίας δεν ήμασταν πάντα; Από την μια ανεχόμαστε τον ναζισμό μέσα στην Βουλή, από την άλλη τον καταδικάζουμε στο… γήπεδο».

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν υπάρχει το «δια ταύτα» στο άρθρο. Δηλαδή, τι προτείνει ο… καλλιτέχνης. Μήπως να αποκλειστούν όλοι οι χρυσαυγίτες από κάθε… αθλητική διοργάνωση, ως… ηθικοί αυτουργοί του χαιρετισμού Κατίδη;

ETHNIKISMOS.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home