Blogger Widgets

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το ξεμπρόστιασμα του αντιρατσισμού σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου

Έπεσαν οι μάσκες και τα προσωπεία «σύντροφοι»!

Όλοι ενωμένοι – εκπρόσωποι των τοκογλύφων και αντιρατσιστές – για το καλό της παγκοσμιοποίησης. Ήρθε, λοιπόν, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Όττο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της Γερμανικής Κυβέρνησης, προκειμένου να διαμεσολαβήσει, ώστε να αναθερμανθούν οι σχέσεις μας με την Μέρκελ. Δηλαδή ο πρώην προπονητής κλήθηκε να δράσει και έδρασε ως νέος Καρατζαφέρης – λαγός του μνημονίου…

Και δεν ήρθε μόνος του, αλλά μαζί με τον Φούχτελ, τον υφυπουργό Εργασίας της κυβέρνησης Μέρκελ. Συναντήθηκαν με υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους της τριμερούς συγκυβερνήσεως, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι η κυβέρνηση, θα παραμείνει πειθήνιο όργανο τους. Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία περί αυτού, αλλά πρέπει να δοθεί και η ανάλογη παράσταση εμπρός από τις κάμερες για να ξεγελαστούν οι ψηφοφόροι περί δήθεν συγκρούσεως και διατάραξης των σχέσεων μεταξύ αφεντικών και υπαλλήλων.

Παράλληλα, όμως, με αυτά τα γεγονότα, θα πρέπει να γίνει και συστηματική αντιρατσιστική προπαγάνδα στους Έλληνες, μέχρι να πειστούν ότι ο στρατός κατοχής της τριμερούς συγκυβέρνησης, οι λαθρομετανάστες, «είναι φίλοι μας». Έτσι ο Ρεχάγκελ πέρα από λαγός του μνημονίου, έγινε και ουραγός των πάσης φύσεως αριστερών και αναρχικών μετατρεπόμενος σε όργανο της προπαγάνδας τους. Οργανώθηκε έτσι ποδοσφαιρικός αγώνας λαθρομεταναστών και ποδοσφαιρικής ομάδας, ώστε να έχουν να γράφουν οι καθεστωτικές ναυαρχίδες του μνημονίου.

Θα πρέπει να ξέρουν και τα αφεντικά του μνημονίου και οι επικυρίαρχοι – φιλόδοξοι μακελάρηδες των Εθνών, όπως και οι υποτακτικοί τους, αναρχικοί και κυβερνητικοί, ότι ο Λαός πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι, τους έχει γυρίσει την πλάτη και τάσσεται στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που όλοι αυτοί τόσο πολύ φοβούνται, διότι απειλεί το καθεστώς της φαυλοκρατίας τους.

http://mikromeseos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home