Blogger Widgets

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

ΓΙΑ 6 ΔΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Αυτό που βιώνει η Κύπρος τα τελευταία 24ωρα είναι εγκληματική-γκανγκστερική ενέργεια από την ΕΕ και τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να αρπάξουν στο πι και φι την Μεγαλόνησο και τον ορυκτό της πλούτο…

Ελλάδα και τώρα Κύπρος, έχουν μπει στο στόχαστρο των εγκληματιών της τοκογλυφίας και των σχιζοφρενών της παγκόσμιας τάξης. Με μοχλό το ευρώ και την τρομοκρατική προπαγάνδα περί άτακτης χρεωκοπίας, εφαρμόζουν πρωτοφανές στα χρονικά της ΕΕ σχέδιο. Αρνούνται να δώσουν 6 δις ευρώ για την στήριξη της Κύπρου, την ώρα που οφείλουν να κάνουν και έχουν κάνει ανάλογες κινήσεις στήριξης ευρωπαϊκών οικονομιών!

Διαπράττουν την εν ψυχρώ δολοφονία ενός κράτους-μέλους, οδηγώντας το στην κατάρρευση.

Για 6 δις ευρώ, παρακαλώ! Πρωτοφανές, όσο και δηλωτικό των ξεδιάντροπων προθέσεών τους. Ακόμη και η γιαγιά του χωριού ή ο βλάχος από τα κατσάβραχα, έχουν αντιληφθεί ότι πάνω στην Κύπρο έχουν πέσει οι ληστοσυμμορίτες δανειστές για να την εξαφανίσουν. Και ως οικονομία και ως κρατική οντότητα.

Προκειμένου να προσφέρουν τη ...στήριξή τους στην Κύπρο απαιτούν να κλέψουν τις τραπεζικές καταθέσεις (περί αυτού ακριβώς πρόκειται) των φυσικών προσώπων. "Θέλετε να σας βοηθήσουμε; Δώστε μας τις αποταμιεύσεις των πολιτών, αξίας 5,8 δις ευρώ;"!

Έγκλημα! Αντί να δώσουν 6 δις ευρώ για να στηρίξουν την οικονομία ενός καράτους-μέλους, ζητούν να τα πάρουν από τους καταθέτες του νησιού περίπου 6 δις ευρώ και μετά να τους τα επιστρέψουν ως δάνειο, εμφανιζόμενοι και ως σωτήρες!!!

Και για ποιο λόγο δεν παίρνουν το δάνειο οι Κύπριοι απευθείας από τους καταθέτες, παρά πρέπει να κάνουν αυτή την απάτη σε βάρος του λαού, που τους επιβάλλουν οι κωλοδανειστές;

Αυτά τα απολύτως εγκληματικά, χυδαία και χωρίς προσχήματα, συμβαίνουν στην ΕΕ των ισότιμων μελών. Μιλάμε για φασισμό και δικτατορία που κανείς δεν υποπτευόταν ότι θα ζούσε η Ενωμένη ευρωπαϊκή οικονομία. Βιώνουμε όμως εδώ και τρία χρόνια, την Ευρωπαϊκή Δικτατορία η οποία θα οδηγήσει αναπότρεπτα και στον πόλεμο.

Με επίκεντρο την περιοχή Ελλάδος-Κύπρου, στήνεται πολεμικό σκηνικό απρόβλεπτης εξέλιξης. Παίζεται ένα δόλιο παιχνίδι σε βάρος του Ελληνισμού με τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα κι ανδρείκελα,να σκύβουν το κεφάλι στις αποφάσεις των παρανοϊκών εγκεφάλων της ΕΕ.

«Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι στους εταίρους μας» μηρυκάζουν αδιαλείπτως οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας. Έχουν μάθει το ποίημα, όπως τους έχουν προστάξει οι κατακτητές της χώρας μας.

Μόνο και μόνο το μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού προς την Κύπρο, να διαβάσει κανείς, μπορεί να κατανοήσει για ποιους καταγέλαστους-καρπαζοεισπράκτορες πολιτικούς μιλάμε:

«Η Ελλάδα συμπαραστάθηκε και συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της Κύπρου. Άλλωστε περνάει και η Ελλάδα σκληρή δοκιμασία εδώ και τρία χρόνια. Να θυμόμαστε όμως. Η Ευημερία και η Ανάπτυξη θα επιστρέψουν σύντομα.

Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Η ικανότητα του Ελληνισμού να αντέχει στα δύσκολα και να προοδεύει έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Θ' αποδειχθεί και πάλι. Αρκεί να μην χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας και να παραμείνουμε όρθιοι. Από την κρίση θα βγούμε πιο ισχυροί και πιο ενωμένοι»!!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ¨Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αυτό λέγεται μήνυμα συμπαράστασης Πρωθυπουργού ή παρηγοριά στον ετοιμοθάνατο; Πώς θα βγούμε από την κρίση, πώς θα βγούμε ενωμένοι και πιο ισχυροί και με πιο μαγικό βότανο θα έρθει η Ανάπτυξη και η Ευημερία, δεν το εξηγεί ο κ. Σαμαράς. Απλά ευχολόγια, χωρίς αντίκρισμα, εκτοξεύει. Κυρίως όμως δεν τολμά να στείλει στον διάολο όλους αυτούς τους εγκληματίες που με τεχνητό τρόπο έστειλαν στον καιάδα την Κύπρο.

Μια Κύπρος, της οποίας το νόμισμά της ήταν ισχυρότερο του ευρώ, το ισχυρότερο της Ευρώπης, αλλά από την ώρα που μπήκε στην ευρωζώνη, τέθηκε μπροστά η μηχανορραφία της Γερμανίας για κατάκτηση της Κύπρου και αρπαγή του φυσικού, ορυκτού της πλούτου. Για να τον μοιραστεί τελικά η Μέρκελ με τα γεράκια της διεθνούς συνωμοσίας-παγκοσμιοποίησης, απέναντι στα οποία αντιστάθηκε η Κύπρος, λέγοντας το «όχι» στο σχέδιο Ανάν.

Αυτό το «όχι» πληρώνει σήμερα ο Κυπριακός λαός. Την αντίστασή του στα διεθνή καθίκια.

Όλες αυτές τις αλήθειες όμως, ο Πρωθυπουργός Σαμαράς, δεν τόλμησε να τις πει. Δεν τόλμησε και κιοτεύει να καταγγείλει το εγκληματικό σχέδιο σε βάρος της Κύπρου το οποίο έρχεται ως συνέχεια του δόλιου, κατά της Ελλάδος σχεδίου. Ο κ. Σαμαράς, προτίμησε για μια ακόμη φορά να ...κάτσει στα τέσσερα. Να φανεί αξιόπιστος στους γκάνγκστερς της Ευρώπης, περιφρονώντας εισέτι τα δίκαια του έθνους μας.

Ο Σαμαράς και οι συν αυτώ, όχι μόνο δεν προφέρουν λόγο αντίθετο σε βάρος των δολοφόνων του ελληνισμού, αλλά έχουν πάρει το όπλο που τους έχουν δώσει οι δανειστές, εξοντώνοντας τον λαό και κατατρομοκρατώντας όσους επιθυμούν να αντισταθούν: «Όσοι θέλουν να επιστρέψουμε στη δραχμή συνωμοτούν σε βάρος της χώρας, θέλουν την καταστροφή της Ελλάδος.

Εμείς αγωνιζόμαστε για την σωτηρία του τόπου», λένε οι πολιτικοί ολετήρες οι οποίοι με τη στάση τους δεν καταστρέφουν μόνο την οικονομία αλλά ξεδοντιάζουν το ηθικό και την άμυνα της Πατρίδας μας απέναντι σε ενδεχόμενη επίθεση της Τουρκίας. Και αυτό δυστυχώς, είναι το χειρότερο!

Σήμερα, όσο ποτέ, η Ελλάδα και η Κύπρος κινδυνεύουν να δεχτούν επίθεση από την γείτονα χώρα. Το σκηνικό είναι δραματικότερο και από της Κύπρου το 1974 και των Ιμίων του 1996. Και το χειρότερο είναι ότι η Ελλάς είναι πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με τις προαναφερθείσες περιόδους.

Με ποιο ηθικό άραγε, οι εθνοπροδότες-δωσίλογοι θα πάνε για πόλεμο; Όταν, το μόνο που κοιτάζουν είναι να φανούν αρεστοί στα καθίκια-τοκογλύφους, έχοντας εγκαταλείψει τον λαό και τις ανάγκες της χώρας, πώς είναι δυνατόν να αντισταθούν στις επιβουλές του εχθρού;

Αυτοί που πέφτουν στα τέσσερα μπροστά στους χαρτογιακάδες-υπαλλήλους του ΔΝΤ και της Μέρκελ, είναι δυνατόν να διατάξουν επίθεση κατά του Τούρκου που θα εισβάλει στην Κύπρο ή σε άλλο ελληνικό νησί;

Ο ελληνικός λαός τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, δεν είναι αντιμέτωπος μόνον με τους τοκογλύφους-γκάνγκστερς της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δεν είναι αντιμέτωπος μόνον με τη διεθνή παγκόσμια τάξη που θέλει τον λαό υπόδουλό τους. Το ελληνικό έθνος είναι αντιμέτωπο με τα πολιτικά σκύβαλα που κρατούν στα χέρια τις τύχες του, ως πρόθυμοι υπηρέτες των εχθρών της χώρας μας.


"Ελεύθερη Ώρα"

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home