Blogger Widgets

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙΑ" Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ... ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ..

Τους άνωθεν τσογλανάκιους ακροαριστερούς τρομοκράτες που κάνουν ληστείες και δολοφονίες, το σύστημα τους ονομάζει "παιδιά".... Αντίθετα τον συνομήλικό τους ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κατίδη που δεν κρατά καλάσνικοφ, δεν ληστεύει και δεν σκοτώνει τον ονομάζουν φασίστα νεοναζί Κατίδη επειδή χαιρέτησε όπως γούσταρε...

Κανείς δεν τον ονόμασε "παιδί"... αντίθετα τον τιμώρησαν αμέσως,  βαριά και εξοντωτικά και χωρίς να κληθεί επίσημα σε απολογία, με αποκλεισμό από την Εθνική Ομάδα όπως πρόσφατα...

..και την Βούλα Παπαχρήστου για ένα... ανέκδοτο..

Κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία και ελευθερία στην έκφραση και το λόγο. Εάν ο Κατίδης χαιρετούσε μπολσεβίκικα, θα ήταν ήρωας που έσωσε από τον υποβιβασμό την ομάδα του και κανείς δεν θα ασχολούνταν με το χαιρετισμό.. ή μάλλον θα τον καμάρωναν κιόλας...

Σε αυτή τη "δημοκρατία" τους,  μόνο οι μπολσεβίκοι της αριστεράς και της διεθνιστικής δεξιάς μπορούν να χαιρετούν και να εκφράζονται όπως γουστάρουν, κανείς άλλος!!! Αυτά θα αλλάξουν φυσικά όταν έλθει η ώρα, σύντομα.

Σε ότι αφορά την ομάδα μου την ΑΕΚ, της εύχομαι από καρδιάς έναν υπέροχο υποβιβασμό γιατί της αξίζει. Της αξίζει γιατί οι μπολσεβίκοι την έκαναν τόσα χρόνια σαν τα μούτρα της.

Χρέος της ομάδας ήταν να αποκηρύξει από τους κόλπους της κάθε εμπλοκή ειδικά των οργανωμένων οπαδών της από την πολιτική, πράγμα που δεν έπραξε ποτέ. Δεν μπορεί να γίνονται ανεκτοί σε μία ομάδα, οργανωμένοι τσιράκια και κατευθυνόμενοι υπάλληλοι κομμάτων. Ειδικά μάλιστα όταν ακούω τις γελοιότητες πως στην ΑΕΚ δεν χωράνε οι εθνικιστές επειδή η ομάδα αυτή είναι προσφυγική, μου έρχεται να βάλω τα γέλια και τα κλάματα μαζί. Ειδικά όταν μία ομάδα είναι προσφυγική και έχει εκδιωχθεί από τα πατρώα εδάφη της με τη βία και με το αίμα, μόνο εθνικιστική μπορεί να είναι, όχι μπολσεβίκικη.

Η ΑΕΚ είναι εκ φύσεως εθνικιστική ομάδα και αυτό δεν αλλάζει τσιράκια του διεθνισμού και νεογενιτσαρισμού. Και ο δικέφαλος αετός ως σύμβολο και τα Βυζαντινά χρώματά μας και οι αξίες της ομάδας μας είναι εθνικιστικές και μόνο, δεν είναι μπολσεβίκικες. Εμείς ως ΑΕΚτζήδες θέλουμε τα πατρώα εδάφη και τις χαμένες πατρίδες πίσω, δεν αποδεχόμαστε την εκδίωξη μας με τη βία και το αίμα. Αυτοί που καπηλεύονται σήμερα την ομάδα μας πολιτικά, είναι διεθνιστικά τσιράκια, νεογενίτσαροι και συνεργάτες των φονιάδων και διωκτών των παππούδων και γιαγιάδων μας. Τους χρειάζεται λοιπόν ένα μάθημα για να δουν πως έκαναν την ομάδα μας τόσα χρόνια. Καλό υποβιβασμό λοιπόν μέχρι να ξεβρωμίσει η ομάδα από τα διεθνιστικά μπολσεβικικα καθάρματα και τους νεογενίτσαρους γραικύλους.

http://ygro-pyr.blogspot.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home