Blogger Widgets

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Επίθεση με σουγιά κατά πολιτικού στη Ρόδο!

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Ρόδο, όπου δημοτικός σύμβουλος δέχτηκε επίθεση με σουγιά από μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε διαμαρτυρία.

Την επίθεση δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καραντζιάς, λίγο μετά τη λήξη της παρέλασης ενώ η δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα συμμετείχε σε συγκέντρωση αγανακτισμένων πολιτών που στη διάρκεια της παρέλασης φώναζαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών…

Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Ροδιακής" ομάδα πολιτών επιτέθηκαν φραστικά σε πολιτικούς κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φ. Χατζηδάκου, ο οποίος κάλεσε τον αστυνομικό διευθυντή Α. Βλαχάκη "να πράξει το καθήκον του".

Τότε ο αστυνομικός διευθυντής έδωσε εντολή στον διοικητή ασφαλείας να προχωρήσει σε συστάσεις, ενώ - σύμφωνα με την "Ροδιακή" - όταν πλησίασε τους πολίτες δέχτηκε επίθεση και συγκεκριμένα γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο.

Ο διοικητής φέρεται να άρπαξε ένα ξύλο με την ελληνική σημαία από τα χέρια ενός εκ των συγκεντρωμένων, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο και να υπάρξει παρέμβαση των ΜΑΤ και να ακολουθήσουν μικροσυμπλοκές.

Τελικά με την συνδρομή των ψυχραιμότερων επανήλθε η ηρεμία.

http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home