Blogger Widgets

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

Ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στα καφενεία, στους τόπους εργασίας, στις πλατείες, παντού, καταφέρεται ενάντια στους πολιτικούς και τις πολιτικές που έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτήν τη θέση, εκφέρει εμπρηστικό λόγο αγανάκτησης και δικαιοσύνης που εκφράζεται με το υβριστικό σύνθημα «Να καεί να καεί το μπ@@@ η Βουλή»…

Οι βολεμένοι λήσταρχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί που φάγανε και κατέστρεψαν Οικονομία, Παιδεία, Υγεία, όλες τις.....

δομές ενός σύγχρονου κράτους, ξαφνιάζονται και λοιδορούν τους απλούς Έλληνες που εκφέρουν αυτό το δυναμικό, συμβολικό σύνθημα. Καταδικάζουν τον λαό για την άποψή του, τον ίδιο λαό στον οποίο επαιτούν για την ψήφο του.

Δείτε λοιπόν με τι προχειρότητα λειτουργεί η Ελληνική βουλή , προχειρότητα η οποία φυσικά δεν συνάδει με το ανωτέρω σύνθημα. Την εποχή του Τζέφρυ Παπανδρέου , της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του διαδικτύου , την εποχή που πληρώνουμε 5000 στο Στουρνάρα για να έχει σύγχρονα social media στο i-pad του, την εποχή που οι μνημονιακοί μας φόρεσαν το Αγγλικό δίκαιο για τις σχέσεις μας με τους δανειστές , αυτή την εποχή του γενικού ξεχαρβαλώματος και της πώλησης των πάντων, δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και η ελληνική βουλή.

Όποιος θελήσει να μπει στην ιστοσελίδα της Βουλής , στο άκρο δεξιά υπάρχει ένας σύνδεσμος «Ψηφιακή Βιβλιοθήκη-Συντάγματα και Κανονισμοί» όπου υπάρχει το Σύνταγμα της Ελλάδος και ο Κανονισμός της Βουλής. Πατώντας εκεί ο Έλληνας έκπληκτος βλέπει το Σύνταγμά του στην Αγγλική γλώσσα.

Αναζητήσαμε κάποιον άλλον σύνδεσμο και δεν βρήκαμε πουθενά το Σύνταγμα στα Ελληνικά. Κατά τα άλλα ο ισολογισμός της Βουλής προβλέπει δεκάδες χιλιάδες Ευρώ για την ψηφιακή εικόνα της Βουλής . Προχειρότητα , εθελοδουλεία , ξενομανία και ραγιαδισμός στο ναό της Δημοκρατίας ή μάλλον καλύτερα στο ναό της ανομίας.


ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home