Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ...!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Και όμως το πρόγραμμα προχωράει κανονικά για την ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ελληνική – Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας σύμφωνα με την συνθήκη που υπογράψαμε στο ΔΟΥΒΛΙΝΟ.Από την μία ενώ έχουν κλείσει περίπου 50 στρατόπεδα και έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες οι οποίοι από πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν τις 70-80.000, από την άλλη κανένας δεν ξέρει και η κυβέρνηση δεν μας λέει τι γίνεται μέσα στα στρατόπεδα…


Από πληροφορίες μέσα στα στρατόπεδα γίνεται μια πρώτη αξιολόγηση και ημινομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ο οποίοι με μία μικρή εκπαίδευση θα είναι έτοιμοι σε λίγους μήνες να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας.

Κανένας δεν μας απαντάει στα κάτωθι σοβαρά ερωτήματα:

Πόσοι είναι έγκλειστοι στα στρατόπεδα;

Ποιος πληρώνει την δαπάνη για διαβίωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;

Αν πράγματι δαπανώνται ποσά για την εκπαίδευσή τους;

Που και πώς θα αξιοποιηθούν;

Αν σήμερα μερικοί από αυτούς έχουν διοχετευθεί και απασχολούνται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις;

Σε ποιόν ανήκαν τα 317.000 στρεμματα και τα 300 σπιτια της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ;

Σημασία πάντως έχει, ότι ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για τα φάρμακα των συνταξιούχων και για επιδότηση των ανέργων, δαπανώνται τεράστια ποσά απο την Ευραπαϊκή Ενωση για την μόρφωση και ένταξη των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας.

Η σύσταση των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ έχει ξεκινήσει από την ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ με την δέσμευση σε 317.000 στρέμματα και 300 κατοικίες, μια περιοχή που μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες για την αξιοποίηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

Δηλαδή πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι επενδύσεις θα γίνουν στην Ελλάδα άλλα οι περισσότερες θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν θα είναι για τους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν και σαν αντίβαρο για τα εργασιακά με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Όταν δούμε και κάποιες διμοιρίες των ΜΑΤ να μας χτυπούν ανελέητα μην απορήσουμε όταν μάθουμε ότι είναι επανδρωμένες από λαθρομετανάστες.

Τέλος πρέπει να καταλάβουμε ότι για την αξιοποίηση των λαθρομεταναστών απαιτούνται χώροι διαμονής και εκπαίδευσης, άρα μην απορούμε γιατί έκλεισαν τα στρατόπεδα και κλείνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα σήμερα…!!!


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home