Blogger Widgets

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τάδε έφη για τους Εβραίους ο "πατέρας" του Αναρχισμού!

Που φτάσαμε σήμερα; Φτάσαμε στο σημείο οι αναρχικοί να ακούνε τη λέξη "Εβραίος" και να σε καταδικάζουν για ρατσισμό! Μάλιστα είναι γνωστό σε όσους το έχουν ψάξει οτι σε μεγάλα αναρχικά sites απαγορεύεται η αναφορά της λέξης Εβραίος! Βέβαια δεν απαγορεύεται να βρίζεις άλλες θρησκείες ή έθνη! Μόνο για τους Εβραίους απαγορεύεται να πεις λέξη…

Η απόλυτη εξαθλίωση του αναρχικού κινήματος. Να υπερασπίζονται τη φυλή των περιούσιων τραπεζιτών λες και τους διέταξε ο Θεός!

Απο Wikipedia

Ο Stewart Edwards, ο συντάκτης των Επιλεγμένων Γραπτών του Pierre-Joseph Proudhon, αναφέρει:

 

Τα ημερολόγια του Προυντόν (Carnets, ed. P. Haubtmann, Marcel Rivière, Paris 1960 to date), αποκαλύπτουν οτι είχε σχεδόν παρανοϊκά συναισθήματα μίσους εναντίον των Εβραίων, τα οποία ήταν συνηθισμένα στην Ευρώπη εκείνης της εποχής. Το 1847 δημοσίευσε ένα άρθρο εναντίον της εβραϊκής φυλής, την οποία ανέφερε οτι "μισεί". Ο προτεινόμενος τίτλος "καλούσε να εκδιωχθούν όλοι οι Εβραίοι απο την Γαλλία... Ο Εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρώπινης φυλής. Η φυλή αυτή πρέπει να σταλεί πίσω στην Ασία ή να εξολοθρευτεί."

Μάλιστα ο Προυντόν είχε αναφερθεί εκτενώς και στο ποιοί Εβραίοι τραπεζίτες κρύβονται στο παρασκήνιο της ιουδαϊκής εξουσίας, μιλώντας για την εβραίκή οικογένεια τραπεζιτών Rothschild! (Carnets, vol. 2, p. 337: No VI, 178)[52]

Απο το blog "ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ"

« … Οι εβραίοι είναι από ιδιοσυγκρασία ένας αντιπαραγωγικός λαός, δεν είναι ούτε ένας γεωργός, ούτε ένας βιομήχανος, ούτε ακόμα ένας αληθινός έμπορος. Αυτός είναι ένας μεσάζων πάντοτε απατηλός και παρασιτικός, που ενεργεί στο εμπόριο όπως στην φιλοσοφία, εννοώντας παραποίηση, παραχάραξη, δοσοληψία αλόγων.

Αυτός γνωρίζει και την αύξηση και το πέσιμο των τιμών, τον κίνδυνο της μεταφοράς την αβεβαιότητα των συγκομιδών, τους κινδύνους της απαίτησης και της προμήθειας.

Η τακτική του στα οικονομικά ήταν πάντα εντελώς αρνητική εντελώς τοκογλυφική. Οι Εβραίοι, πάλι οι Εβραίοι, πάντοτε οι Εβραίοι. Κάτω από την Δημοκρατία, ακριβώς όπως κάτω από τον Λουδοβίκο Φίλλιπο και κάτω από τον Λουδοβίκο XVII, είμαστε στο έλεος των Εβραίων … »

Μην παραλείψετε να διαβάσετε και το σχετικό μας άρθρο για τις απόψεις ενός εκ των κεντρικών δημιουργών του αναρχικού κινήματος του Μιχαήλ Αλεξάνδροβιτς Μπακούνιν ΕΔΩ και ΕΔΩ!

http://antipliroforisi.blogspot.it/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home