Blogger Widgets

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Εμετική αντιρωσική προπαγάνδα από τις βουβουζέλες της διαπλοκής….ή με άλλα λόγια:Διαμαρτύρονται οι παίχτες του Παναθηναϊκού, γιατί δεν έρχεται ο Μαρινάκης να τους σώσει

Είναι δυνατόν να σου πει όχι το Ισραήλ όταν στέλνεις τον Μπιν Λάντεν για διαπραγματευτή;Σε όλα τα μέτωπα, άρχισε το πανηγύρι. Το ότι οι Ρώσοι έδωσαν 2,5 δις στην Κύπρο το 2011, στην Κύπρο της ΕΕ επαναλαμβάνουμε, προφανώς ήταν πράξη εχθροφροσύνης.

Αλλά εμείς είμαστε μαζί σας ρε παιδιά. Ευτυχώς που έχουμε τους συμμάχους μας, τα γερμανά που συνεχίζουν να μας ευεργετούν. Ευτυχώς που έχουμε το ΝΑΤΟ και φυλά τα σύνορα μας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αγοράζουμε πανάκριβα οπλικά συστήματα. Ευτυχώς που η Γερμανία στηρίζει την μάχη ενάντια στην διαφθορά και την φοροδιαφυγή. Ευτυχώς που υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο και πληρώνουμε τις επιλογές μας ως έθνος. Μέχρι να βγάλουμε τις τσίμπλες….

Διαμαρτύρονται οι παίχτες του Παναθηναϊκού, γιατί δεν έρχεται ο …Μαρινάκης να τους σώσει

Σκούζουν οι γερμανοφιλιππινέζες της διαπλοκής: “Αχ είδατε, δεν μας έσωσαν οι Ρώσοι, σας τα λέγαμε”! Ζήτω το μνημόνιο!

Σοβαρά; Μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωζώνης παραπονιέται γιατί δεν έρχονται οι Ρώσοι με τα τσουβάλια;

Αυτή είναι η απόλυτη κατάρα του Ελληνισμού που πρέπει να ξεριζωθεί.

Αυτοί οι απατεώνες, τα τζουκ μποξ, οι ολετήρες της αλήθειας, οι φορείς της παρακμής.

Σκουζουν οι ελληνόφωνοι προπαγανδιστές, για τους Ρώσους που δεν έδωσαν 52 τρις ρούβλια για να “σώσουν”… μία χώρα της Ευρωζώνης, με κυβέρνηση που προτίθεται να την βάλει στο ΝΑΤΟ. Και συνεχίζουν να ξερνούν στα μικρόφωνα για τον μονόδρομο του μνημονίου “που τώρα δικαιώνεται”!

Και ένας αποχαυνωμένος λαός κάθεται και τους ακούει. Να ειρωνεύονται, να εξαπατούν. Να συνεργούν στην μέγιστη ληστεία. Στη νέα εθνοκτονία. Την τέταρτη γενοκτονία του Ελληνισμού από τους “φίλους και συμμάχους Γερμανούς”!

Ναι, στ’ αλήθεια τα λένε και απαιτούν να τα πιστέψεις. Χρυσοπλήρωσες το Ευρώ, αλλά πρέπει να σε σώσει το ρούβλι.

Χρυσοπλήρωσες το ΝΑΤΟ αλλά στην εισβολή και τα Ίμια περίμενες τα… MIG.

Ξορκίζεις την φοροδιαφυγή των Ρώσων μεγιστάνων στις Κυπριακές ΛΤΔ, την ίδια στιγμή που η Hoechtief ξερνά στα μούτρα σου ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές.

Ο Χριστοφοράκος είναι στην αγκαλιά της Γερμανίας, μαζί με την Siemens, την Ferrostaal, την MAN, την BENZ, που δεν σου επέστρεψαν φράγκο από τα κλεψιμέικα, που σου ρήμαξαν την χώρα, αλλά δεν τολμάς να τους αγγίξεις. Γιατί τους φυγαδεύει η “σύμμαχος”!

Αυτοί είναι οι προπαγανδιστές, οι άθλιοι, οι αποχαυνωτές της κοινωνίας. αυτούς πρέπει να ξεριζώσουμε.

Εσείς βέβαια γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή το παρασκήνιο και το τι θα συμβεί. Ήδη συμβαίνει.

http://olympia.gr

http://greeknation.blogspot.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home