Blogger Widgets

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Προϊόν σαμποτάζ τα σάπια φρούτα σε μαθητές;;

Σε σαμποτάζ λόγω ανταγωνιστριών εταιρειών, που ήθελαν να κερδίσουν το διαγωνισμό για τη δωρεάν διανομή φρούτων, αποδίδουν πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης την ιστορία με τα σάπια φρούτα στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Επικοινωνήσαμε με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ουδείς γνώριζε τίποτα», μας ανέφεραν πηγές από το υπουργείο. Παρά ταύτα, απέφυγαν να ξεκαθαρίσουν για ποιο λόγο άφησαν επί τέσσερις μέρες την ίδια είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να διασύρεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης…

Δεν διέψευσαν την πιθανότητα τ' αχλάδια να ήταν ισπανικής προέλευσης. «Το πρόγραμμα είναι ευρωπαϊκό και δεν μπορούμε ν΄ αποκλείσουμε κάποιον», μας είπαν. Όπως άφησαν να εννοηθεί η μειοδότρια εταιρία που ανέλαβε το διαγωνισμό, αν βρεθεί υπόλογη, οφείλει ν΄ αναλάβει τις ευθύνες της.

Σημασία έχει ότι και το 2011 είχαν διαπιστωθεί προβλήματα με το διαγωνισμό δωρεάν διανομής φρούτων και λαχανικών. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όφειλε να είναι υποψιασμένο στα θέματα που είχαν τεθεί με τη διανομή σταφίδων, στις οποίες είχαν βρεθεί μικρές συγκεντρώσεις υπολειμμάτων φυτοφαρμάκου.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνέστησε αυτοσυγκράτηση για το θέμα και τονίζει ότι καταβλήθηκε υπερπροσπάθεια για να μη χαθούν τα κονδύλια ύψους 3 εκατ. ευρώ και να μοιραστούν τα φρούτα στους μικρούς μαθητές σ΄ αυτή τη συγκυρία. Ζήτησε δε κι από τους υπεύθυνους των σχολείων να τηρούν σχολαστικά τους κανόνες ασφάλειας και συντήρησης των τροφίμων


http://greece-salonika.blogspot.it/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home