Blogger Widgets

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μετά τον "κουρασμένο"...ο "εξαφανισμένος"!

"Λυσσάξατε" όλοι να ρωτάτε που βρίσκεται ο Πρωθυπουργός αυτές τις κρίσιμες ώρες και γιατί κρύβεται..Αποδεικνύεται ότι είχε πάρα πολύ σοβαρές ασχολίες και βαρυσήμαντες συναντήσεις με απώτερο στόχο να διασφαλίσει την ευημερία και μια βιώσιμη λύση στο θέμα της Κύπρου.Θέλετε λοιπόν να μάθετε που βρίσκεται ο ελληνόφωνος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.Η απάντηση....

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ...

ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ο εθνικά επικίνδυνος υπουργός του μνημονίου κύριος Στουρνάρας δέχθηκε στο γραφείο του είκοσι φοιτητές του Κολούμπια Μπίζνες Σχουλ. Κατά τη διάρκεια των κρισίμων ωρών τόσο για την Κύπρο όσο και για την κυρίως Ελλάδα, ο Ελληνας Υπουργός Οικονομικών διέθεσε μέρος του πολύτιμου χρόνου του για να δει τους φοιτητές του αμερικανικού πανεπιστημίου και τον επιβλέποντα καθηγητή τους Τσαρλς Καλομοίρης.

Το ανησυχητικό είναι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα που διαβάζουμε στην εφημερίδα Εθνος 21-3-13 σελ.15 πως,κατά την διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίον βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Ξάφνιασε λοιπόν ευχάριστα τους φιλοξενούμενούς του κλείνοντάς τους επιτόπου ραντεβού και με τον Πρωθυπουργό.

Ετσι αντί για τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης που είχαν προγραμματίσει να δουν οι φοιτητές βρέθηκαν στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου.

Ο εξαφανισμένος Πρωθυπουργός βλέπει τους ξένους φοιτητές αλλά δεν εμφανίζεται στην Βουλή , τηρεί σιγή ιχθύος για τις εξελίξεις και ενδεχόμενα εγκαινιάζει για πρώτη φορά στην Ιστορία την εθνοκτόνο και εμφυλιοπολεμική τακτική να σταθεί η Ελλάδα στο πλευρό των Ευρωπαίων και ενάντια του Κυπριακού ελληνισμού.

Μαθαίνουμε επίσης από το Εθνος πως ο επιβλέπων καθηγητής Τσαρλς Καλομοίρης εκμυστηρεύτηκε ότι σύντομα θα δει τον Ολιβιέ Μπλανσάρ , επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ οπότε θα έχει να του πει πολλά για το ταξίδι στην Αθήνα. Τόσο απαξιωμένος είναι στα μάτια ακόμη και των δικών του Τροϊκανών που χρειάζεται μέσον ο κύριος Πρωθυπουργός για να επικοινωνήσει με το ΔΝΤ.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Αντώνη Σαμαρά χαμογελαστό με τους εκκολαπτόμενους τεχνοκράτες και ενδεχομένως μελλοντικά στελέχη της Τρόικα που θέλει να μας φορτώσει για γενιές με την μνημονιακή μερκελική πολιτική του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

http://xristospappas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home