Blogger Widgets

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Για πολλούς λόγους... ΟΛΟΙ MEGA

Πολλοί φταίνε για την σημερινή κατάσταση της χώρας, για την κρίση που όλοι βιώνουμε και δεν είναι μόνο οικονομική είναι κυρίως αξιακή. Στην κρίση αυτή όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, κυρίως επειδή βλέπαμε την σήψη, την επίπλαστη ευμάρεια και τον Συβαριτισμό να κατατρώγει τις σάρκες του Έθνους,αλλά δεν κάναμε τίποτα παρά να καθόμαστε στον καναπέ. Όλοι φταίνε για την κατάντια της Ελλάδας, κυρίως όμως οι αργυρώνητοι ταγοί της,η διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία και Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.Αυτοί που...

δεν φταίνε -και δυστυχώς όλοι μας το ανακαλύψαμε πολύ αργά- είναι τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες όπως συνηθίζονται να λέγονται, τα στελέχη και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προειδοποιούσαν δεκαετίες τώρα για το κακό που έρχεται. Έτυχε μάλιστα να πέσει στα χέρια μου έντυπο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την δεκαετία του ΄90 και ήταν σαν να γράφηκε χθες. Τότε όμως εθελοτυφλούσαμε, σήμερα δεν μπορούμε παρά να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Επανέρχομαι στο θέμα της επιστολής μου και επισημαίνω πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για να διαμαρτυρηθούμε επιτέλους στα τσοντοκάναλα για τα τηλεοπτικά σκουπίδια που μας σερβίρουν. Δεν είναι μόνο τα τουρκοσήριαλ που έχουν διαβρώσει την γλώσσα, την τσίπα και την υπερηφάνεια του Έλληνα. Αυτό το αίσχος με τα τουρκοσκουπίδια δεν έχει τελειωμό! Όταν μάλιστα φτάνουν στο σημείο να προβάλλουν... fatmagul στις 25 Μαρτίου, την επέτειο του 1821, της Εθνικής Παλιγγενεσίας, η πρόκληση από την πλευρά του βρώμικου MEGA είναι ξεκάθαρη και μόνο ένας λοβοτομημένος θα καθόταν να ανεχτεί αυτήν την ύβρη από τον καναπέ. Σήμερα το απόγευμα λοιπόνΟΛΟΙ MEGA!

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω και τους άλλους λόγους που μας ωθούν στην διαμαρτυρία που είναι εξίσου σημαντικοί. Είναι για την αποσιώπηση της αλήθειας, την φίμωση και την ασύστολη λασπολόγηση της Χρυσής Αυγής, την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο οι ιθύνοντες, τις μίζες, την διαφθορά, την πλύση του εγκεφάλου υπέρ του μνημονίου και την "αγιοποίηση" ξεπουλημένων πολιτικάντηδων, την διάβρωση των ψυχών της νεολαίας με το πλασάρισμα αισχρών και πρόστυχων προτύπων μέσα από χαμηλότατου επιπέδου σειρές και άλλα πολλά που συστηματικά κάνουν τα τσοντοκάναλα με σκοπό να μετατρέπουν τους Έλληνες σε ραγιάδες. ΟΧΙ!

Θα αντιταχθούμε σθεναρά σε αυτόν τον σύγχρονο οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο. Κι αν κάποιοι λένε πως μας... ψεκάζουν, αυτό γίνεται τελικά μέσα από τις μικρές οθόνες. Είναι χρυσή ευκαιρία λοιπόν σήμερα να αποδείξουμε πως υπάρχουν και κάποιοι σε αυτόν τον ιερό τόπο που λέγεται Ελλάδα που δεν τρώνε κουτόχορτο και θα πολεμήσουν εναντίον όλων για Πίστη, Ελλάδα και τις Αξίες και τα Ιδανικά του Έθνους.

Για πολλούς λόγους λοιπόν... ΟΛΟΙ MEGA!

Τηλέμαχος Παραβολάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home