Blogger Widgets

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1η ΕΟΖ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στις αρχές Ιουνίου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής (ΚΕΠΥ) που βρίσκεται στο Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στην πράξη όμως αποτελεί την έναρξη της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) μια και οι λαθρομετανάστες  που θα κρατούνται στο στρατόπεδο θα χρησιμοποιούνται ως πάμφθηνο εργατικό προσωπικό των ξένων εταιρειών που θα αναπτύξουν τη δράση τους στη Βόρειο Ελλάδα (βλέπε χρυσωρυχεία κ.α.)…

Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε χθες Παρασκευή τις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΠΥ. και ενημερώθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία των εργασιών ολοκλήρωσής του.

Είπε ότι πρόκειται για το πλέον σύγχρονο κέντρο στην χώρα μας και στην Ευρώπη και αποτελεί σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση διαχείρισης της μεταναστευτικής ροής. Μάλιστα τόνισε ότι θα έρθει να  επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και ο επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ, «ώστε να βεβαιωθεί, ότι η χώρα μας κάνει ότι υπόσχεται προς τους ευρωπαίους εταίρους της». Έτσι μπράβο Δένδια, πρέπει να μας βάλει και καλό βαθμό η ΕΕ και οι δανειστές πως κάνουμε ό,τι μας υποδεικνύουν για το θάψιμο της Ελλάδος!

Δεν παρέλειψε βέβαια ο κ. υπουργός να υπογραμμίσει ότι θα υπάρξουν οφέλη και στην τοπική κοινωνία καθώς τμήμα των υπηρεσιών θα παρέχεται από άτομα και επιχειρήσεις της περιοχής. Πώς το είπες ακριβώς κ. Δένδια; Θα ωφεληθεί η περιοχή; Ειδικά εάν κατέβει η μισή Ασία και η Αφρική στον Έβρο τότε θα γίνει το νέο Ελντοράντο.

elas-lyste.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home