Blogger Widgets

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΠΑΣΟΚ: ΣΕ 53 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ;;;

Ο τομέας «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (μόνο για αλλοδαπούς…) του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ξαναχτύπησε, με αφορμή το περιστατικό με τον οδηγό λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, που πέταξε έξω δύο Αφρικανούς λαθρεπιβάτες

«Το Δεκέμβρη του 1955 η Αφροαμερικάνα Ρόζα Παρκς αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σ’ έναν λευκό άντρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Εκείνη τη μέρα ήταν η αρχή του τέλους για το φυλετικό διαχωρισμό στην Αμερική. Σήμερα οι ΗΠΑ έχουν αφροαμερικάνο πρόεδρο…

Στην Ελλάδα του 2013 ξεκινάμε την αντίστροφη πορεία. Οδηγοί λεωφορείων γυρίζουν τη χώρα μας πολύ πίσω. Η επιρροή της Χρυσής Αυγής δηλητηριάζει την κοινωνία μας. Ο ρατσισμός δεν ωφελεί κανέναν. Η πράξη του οδηγού στη Θεσσαλονίκη είναι αποτρόπαια, είναι απαράδεκτη ηθικά, είναι παράνομη. Την απάντηση πρέπει να δώσει η συντεταγμένη πολιτεία».

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την ανακοίνωση είναι τα εξής:

1ον) Εμμέσως πλην σαφώς μας ανακοινώνεται ότι σε 53 χρόνια από τώρα η Ελλάδα θα έχει Αφρικανό πρόεδρο (μιας και ο Ομπάμα εξελέγη για πρώτη φορά 53 χρόνια μετά το 1955, το 2008).

2ον) Είναι δικαίωμα –σύμφωνα με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- των αλλοδαπών να ταξιδεύουν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς εισιτήριο κι όποιος τολμήσει να κάνει τη δουλειά του και να τους ελέγξει, είναι… «ρατσιστής», «γυρίζει τη χώρα μας πολύ πίσω» και πρέπει να χάσει τη δουλειά του!

(ΥΓ): Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home