Blogger Widgets

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ; ΙΡΑΝ, ΣΥΡΙΑ Ή ΚΟΡΕΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ "ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ"; ΚΑΡΑ-ΒΡΩΜΑΕΙ Η "ΤΡΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ

Την εποχή που οι "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" που παρεπιμπόντως επιθυμούν διακαώς να διαλύσουν την Ευρωπαική Κοινοπολιτεία των φτωχών, των δούλων και των πατρίκιων, την χρονική στιγμή που έχουν μέτωπα ανοιχτά στη Μέση Ανατολή, στη Συρία, το Ιράν και την Κορέα και την ώρα που η οικονομία τους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας…

έρχεται πάλι οn camera σε σκηνικό που θυμίζει mini Δίδυμους Πύργους μια ακόμα "τρομοκρατική υστερική" και ύποπτη βομβιστική ενέργεια με φλόγες, καπνούς, ερείπια και παχύσαρκους ανθρώπους αλλά και βαμμένες αμερικάνες να κυλιούνται στις στάχτες του φόβου τους και στα ματωμένα χώματα της αμερικανιάς τους…

Δεν μας γεμίζει το μάτι πάλι αυτή η ιστορία. Και μετά από το άκουσμα του γραμμένου λόγου του Ομπάμα, είμαστε πολύ προσεκτικοί στα συμπεράσματά μας όπως θα πρέπει να είστε και όλοι εσείς που διαβάζετε αλλά και βλέπετε τα ελληνικά ΜΜΕ και τα κανάλια των εκδοτών-καναλαρχών-απατεώνων που πολλοί λαμβάνουν σύννεφα καπνού από το περιβόητο τρίγωνο της Αμερικάνικης πρεσβείας.

Τότε ήταν η Αλ Κάιντα, δημιούργημα τους, μετά τα πυρηνικά στο Ιράκ που δεν βρέθηκαν ποτέ και τώρα επιζητείται μια νέα τρομοκρατική οργάνωση που αναμένουμε το νέο όνομα που θα την βαφτίσουν.

Η ιστορία της Βοστώνης είναι ξεκάθαρα στημένη. Το μόνο αληθινό σκηνικό είναι το αίμα αθώων χαμπουργκεράδων. Ενός λαού χωρίς καμία εθνική συνείδηση, όπως τον κατάντησαν. Εκτός κι αν τον ζηλεύετε ή ζηλεύετε την συγκίνηση που νιώθουν όταν ακούν τον στρατοκράτη έγχρωμο Πρόεδρο τους.

Η Αμερική έχει πρόβλημα ζωτικού χώρου. Ψάχνει για ανοίγματα. Και τα βρήκε πάλι στην τρομοκρατία. Για να πουλήσει όπλα και να αναστηλώσει το σάπιο και παρηκμασμένο Αμερικάνικο όνειρο που κατάντησε σαν σκουληκιασμένο μήλο.

Θα ακούσουμε πολλά τις επόμενες μέρες. Και θα δούμε πάλι τις στρατιές των σωτήρων του κόσμου σε νέες εκστρατείες. Η Αμερική κάθε πενταετία πρέπει να ανοίγεται. Αναμένουμε που αυτή τη φορά. Συρία, Ιράν ή Κορέα; Νομίζουμε Ιράν. Για να δούμε εαν πέσουμε μέσα. Πάντως εμείς ζώα δεν είμαστε σαν τον λαό τους που έχει καρφωθεί στις εντοιχισμένες τηλεοράσεις τους, πίνουν μπύρες και ακούν τι θα πει ο Ομπάμα. Που δευτερευόντως πληροφορούμαστε ότι χωρίζει. Είναι τόσο ικανοί όλοι αυτοί να χρησιμοποιήσουν μια από τις βόμβες για τη διάσωση ενός διαζυγίου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home