Blogger Widgets

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Και μία άλλη άποψη:Δείτε πως τα διάφορα “μπουμπούκια” του διαδικτύου παραπληροφορούν τον κοσμάκη … μόνο και μόνο για να κερδίζει το αφεντικό τους !

From HAIL GAP ( or mind the GAP )

Απολαύστε την παραπληροφόρηση σε όλο το μεγαλείο της:Το ρεπορτάζ του Defencenet … http://www.triklopodia.gr/2013/04/h_1.html

…. H Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο - Ο Πούτιν αυξάνει τον αριθμό των νεοσύλλεκτων. Κόκκινος συναγερμός στη Μεσόγειο! Με απλά λόγια η Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο και δεν είναι τυχαίο ότι αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των πολεμικών σκαφών του ρωσικού στόλου που περιπολούν στην Μεσόγειο.

Μα ποιο πόλεμο ρε χαϊβάνια … ποιο ρεπορτάζ και τρίχες κατσαρές;Τώρα  …. διαβάστε και την αλήθεια! Χμ!!!!…

Και φ@τε τους …


«ΜΟΣΧΑ, 1 Απριλίου

Στην άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία έληξε την Κυριακή, εμπλάκηκαν 7.000 στρατιωτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης εναέριας και ειδικών ομάδων εργασίας ταχείας ανάπτυξης, , περισσότερα από 30 πολεμικά πλοία, περίπου 250 τεθωρακισμένα οχήματα, 20 τμήματα πυροβολικού και 20 αεροσκάφη.»

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ … ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ... ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ :  «Η προγραμματισμένη άσκηση ήταν η δεύτερη σε διάστημα δύο μηνών ύστερα απο μια σημαντική αναδιοργάνωση της ηγεσίας ενός στρατιωτικού κατεστημένου με πεσμένο ηθικό λόγω των επίμονων στοιχείων της αχαλίνωτης διαφθοράς.»

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ !

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ !    ... Έτσι λοιπόν μπορεί μεν ο  Ryzhkov (ο επικεφαλής του τμήματος εφαρμογής προγραμμάτων διεθνών συνθηκών ) να πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με το έγγραφο  Βιέννη 2011 για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης  και ασφάλειας , οι πολεμικές ασκήσεις  θα πρέπει να κοινοποιούνται στις άλλες χώρες του μόνο όταν συμμετέχουν τουλάχιστον 9.000 στρατιώτες στις ασκήσεις …. αλλά …  χα, χα, χα …

Το  άρθρο όμως του ρώσικου πρακτορείου ειδήσεων " για τη στρατιωτική θητεία…"  έγραφε και κάτι άλλο :

Χα, χα, χα .

ΜΟΣΧΑ, 1 Απριλίου - Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις περιμένουν 153.200 κληρωτούς για στρατιωτική θητεία στην ετήσια ανοιξιάτικη στρατολόγηση, που ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου.

Ο στόχος της στράτευσης είναι 13.000 περισσότερα άτομα από το περασμένο φθινόπωρο.

Το Γενικό Επιτελείο ανέφερε στα μέσα Μαρτίου ότι περισσότεροι από 244.000 άνδρες σε ηλικία στράτευσης απέφυγαν την στρατολόγηση πέρυσι.

8.794 ρώσοι άνδρες έλαβαν τα χαρτιά της στράτευσης τους, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο γραφείο προσλήψεων, όπως απαιτείτο, το οποίο αποτελεί ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως δύο έτη  σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, δήλωσε τον περασμένο μήνα ο Υποστράτηγος Βίκτορ Glotov ανώτερος αξιωματούχος του Γενικού Επιτελείου.

Επιπλέον, 235.800 άνδρες διέφυγαν την στράτευση πέρυσι, αποφεύγοντας να παραλάβουν τις κλήσεις στρατολογίας τους, το οποίο στη Ρωσία αποτελεί διοικητική παράβαση .

Πολλοί νέοι άνδρες χρησιμοποιούν παραποιημένα ιατρικά έγγραφα, ενημερώνουν τις αρχές ότι εξακολουθούν να φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, απαλλάσσονται από τη στράτευση), ή να δωροδοκήσουν πληρώνοντας για να αποφύγουν την 12-μηνη περίοδο της υπηρεσίας.

Η Ρωσία προβλέπεται να έχει μείωση του αριθμού των δυνητικά στρατευσίμων λόγω της γήρανσης της δημογραφικής κατατομής της χώρας, με το χαμηλότερο αριθμό των διαθέσιμων νεοσυλλέκτων να αναμένεται μεταξύ του 2016 και 2020.

HEIL GAP ( or mind the GAP)

Υ.Γ.1

Τα συμπεράσματα δικά σας ….

Βεβαία εάν …. μετά την «ντόπα» του διαδικτύου …. δεν έχετε απολέσει την ικανότητα της διάκρισης των εννοιών ….

Τι να σας πω;

Αφήστε πλέον το «ξανθό γένος» και βρείτε κανένα ξανθό γκομενάκι …. και όλα θα πάνε καλά !
Υ.Γ.2.

Συνεχίστε να τους διαβάζετε …. « κάνει καλό» …. Χα, χα, χα ….

Εξάλλου όπως έγραψε και κάποιος ανώνυμος :

« Η σχιζοφρένεια ήταν γνωστή στην αρχαιότητα από τους Έλληνες γιατρούς του 2ου αιώνα (μ.Χ.) και συγκεκριμένα από τον Αρεταίο τον Καππαδόκη και τον Σωρανό τον Εφέσιο που πρώτοι την περιέγραψαν. Κατά τους νεότερους χρόνους έφερε το όνομα "πρωτόγονος άνοια" που της δόθηκε από τον Γάλλο Ωγκυστέν Μορέλ και τον Γερμανό Έμιλ Κραίπελιν, παρότι δεν πρόκειται για άνοια, (υπό την αυστηρή έννοια του όρου), αφού η πρωταρχική διαταραχή της δεν επιφέρει προοδευτική εξασθένηση της νοημοσύνης. Περισσότερο προσομοιάζει με "ψευδοάνοια" που εμφανίζεται σαν νόσος της προσωπικότητας του ατόμου. »

Don donwilliams

HAIL GAP ( or mind the GAP )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home