Blogger Widgets

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ@Λ#ΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η "ΓΩΓΩ" ΕΙΝΑΙ Η...ΑΔΗΛΩΤΗ ΑΡΧΙΠ@ΥΣΤ@ΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!

Η έκπληξη στη μυστική ψηφοφορία για την πλήρωση της θέσης του Β΄Αντιπροέδρου της Βουλής, δεν είναι ότι ο μοναδικός υποψήφιος προταθείς από τη ΝΔ κ. Γ. Καλαντζής συγκέντρωσε 152 ψήφους  πράγμα που σημαίνει ότι τον ψήφισαν και βουλευτές από άλλα κόμματα αλλά τα τρία άκυρα ψηφοδέλτια τα οποία βρέθηκαν στην κάλπη…

Το πρώτο ακυρώθηκε επειδή ήταν σβησμένο το όνομα του υποψηφίου. Το δεύτερο ακυρώθηκε επειδή κάποιος με παράξενο χιούμορ έγραψε το όνομα...του ..έχω απούλητες γκαρσονιέρες  «Μιχάλης Ταμήλος». Το τρίτο ακυρώθηκε επειδή κάποιος ή κάποια έγραψε στο ψηφοδέλτιο το όνομα...«Γωγώ». Ποια είναι η «Γωγώ» των ψηφοδελτίων, αφού το όνομα αυτό εμφανίσθηκε, όπως έμαθα και σε άλλη μυστική ψηφοφορία στη Βουλή; Μόνο που αυτή τη φορά ...


ο/η άγνωστος/στη λάτρης της «Γωγούς» προχώρησε ένα βήμα περισσότερο. Κάτω από το όνομά της έγραψε και τρία... τηλέφωνα της Γωγούς και μάλιστα όλα (κατά σύμπτωση) αρχίζουν από... 090!


Το περιστατικό με τη «Γωγώ»  και τα ροζ τηλέφωνά της μεταφέρθηκε από τον βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Π. Σιούφα στον χορευταρά Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη. Στην αρχή ο Πρόεδρος δεν το πίστεψε, αλλά ο κ. Σιούφας τον διαβεβαίωσε ότι είδε το ψηφοδέλτιο με τη «Γωγώ» και τα τρία τηλέφωνά της με τα ίδια του τα μάτια. Όχι, ανακρίσεις ή ΕΔΕ δεν διετάχθησαν…. διότι την έχουν …πάρει σχεδόν..όλοι στο γνωστό ξενοδοχείο που έχει μισθώσει βουλή ,στην οδό… Π…. .ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΛΆ..


Μην μας νευριάσετε και  γράψουμε το όνομα  της… Γωγούς, γιατί θα πέσουν τα… κτερίσματα του Παρθενώνα και θα τρίξουν τα..κρεββάτια.....λάθος, τα κόκκαλα του...Λαμπράκη.



ΠΗΓΗ: http://ixnos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home