Blogger Widgets

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Από τις αγχόνες στα ισόβια και από τα ισόβια σε... δύο χρόνια φυλακή! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το νέο "σλόγκαν" όλων αυτών, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και αποτελούν το σιδερένιο χέρι της παραπληροφόρησης για λογαριασμό της τυραννίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, είναι ότι σήμερα έχουμε το "χειρότερο κοινοβούλιο"

Βασίζονται στο γεγονός ότι ο λαός έχει αφ' ενός μεν κοντή μνήμη, αφ΄ετέρου δε πολύ σοβαρά προβλήματα για να δίνει ιδιαίτερη σημασία στους ήδη απαξιωμένους ινστρούχτορες ενός καθεστώτος, το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την δυστυχία του. Όμως, αυτοί επαναλαμβάνουν μονότονα το νέο τους "σλόγκαν": το χειρότερο κοινοβούλιο, το χειρότερο κοινοβούλιο και γιατί είναι το χειρότερο κοινοβούλιο;…

Γιατί πολύ απλά μέσα σε αυτό βρίσκονται 18 εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, 18 Ελεύθεροι Άνθρωποι τους οποίους δεν μπορούν να ελέγχουν τα αφεντικά τους αλλά ούτε και τα μεγάλα αφεντικά των αφεντικών τους, τα οποία βρίσκονται εκτός της χώρας.

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Ένας μάλιστα απ' αυτούς σε άρθρο του με αυτό ακριβώς το σύνθημα ως ουσία, τα περί χειρότερου κοινοβουλίου δηλαδή, έγραψε το.....

μεγάλο ψέμα ότι με τη βοήθεια της… αναγνωρισιμότητας (!), που απέκτησαν μέσω κυρίως της τηλεόρασης, προέκυψε ως κοινοβουλευτικό κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χρειάζεται τουλάχιστον θράσος για να είναι κανείς τόσο μεγάλος ψεύτης, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πριν και μετά τις εκλογές έτυχε και τυγχάνει του απολύτου αποκλεισμού από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Αντίθετα δέχεται συνεχώς ποταμούς λάσπης.

Ο ίδιος μάλιστα αρθογράφος νοσταλγεί την εποχή, κατά την οποίαν εκλέγοντο μέσω της «αναγνωρισιμότητάς» τους αθλητές και ηθοποιοί, οι οποίοι βεβαίως και δεν τους δημιουργούσαν πρόβλημα... Μάλιστα, αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της Ιταλίας χαρακτηρίζει απερίγραπτο τον Πέπε Γκρίλο και το κόμμα του συνονθύλευμά του, αλλά τονίζει ότι αυτός τουλάχιστον έπαιξε ένα θετικό ρόλο, αφού με τους ψήφους που πήρε εμπόδισε να υπάρξει μία ανάλογη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ιταλία.

Βασίζονται στην κοντή μνήμη του λαού και αν θέλουν να μιλήσουμε για κακά κοινοβούλια, ας μιλήσουμε για το κοινοβούλιο εκείνο με τις ψήφους του οποίου έκανε ο Βενιζέλος τον τερατώδη νόμο περί ευθύνης υπουργών και ακόμη για το επόμενο κοινοβούλιο, στο οποίο την πλειοψηφία είχε η ΝΔ και που διατήρησε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Να μιλήσουμε για τα πολλά κοινοβούλια, τα οποία υπήρξαν στο παρελθόν και συγκάλυψαν σωρία σκανδάλων, σκανδάλων τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή θλιβερή κατάσταση.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Την ίδια ώρα που ο λαός υποφέρει, αυτοί οι κατ' εξοχήν ανήθικοι ομιλούν για ηθική! Παριστάνουν τους ευγενείς με έναν εντελώς υποκριτικό φαρισαϊκό καθωσπρεπισμό των λευκών κολάρων, την ίδια στιγμή που ξεπουλιέται η Πατρίδα κομμάτι-κομμάτι... Όμως δεν είναι αυτό που κάνει το σημερινό κοινοβούλιο, το "Χειρότερο κοινοβούλιο"... Δεν είναι ούτε το Μνημόνιο, ούτε η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Εάν έλειπε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλα θα ήταν καλά! Δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Δεν θα υπήρχε πρόβλημα από το γεγονός ότι η ΝΔ, υποχωρώντας ατάκτως στο κόμμα του Βενιζέλου και της Ρεπούση απέσυρε την τροπολογία για το γένος των Αξιωματικών. Δεν είναι για τον λόγο αυτό το "Χειρότερο κοινοβούλιο", είναι γιατί γι’ αυτούς δυστυχώς, υπάρχει εκεί μέσα μία φωνή, η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που βροντοφωνάζει ότι Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι και ότι αποτελεί ύβρι στο τελευταίο οχυρό του Έθνους, τις Ένοπλες Δυνάμεις, να υπάρχουν Αξιωματικοί που να μη είναι Έλληνες στο Γένος. Δεν είναι κακό το κοινοβούλιο επειδή ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάποιοι που αποκαλούν τα Ίμια, Καρντάκ και ευθυγραμμίζονται με την τουρκική προπαγάνδα και ας πέθαναν γι αυτό τρεις γενναίοι αξιωματικοί του πολεμικού μας ναυτικού! Ούτε για το ότι ευθυγραμμίζονται ανοικτά κόμματα αυτοαποκαλούμενα "προοδευτικά" με την γραμμή του τούρκου προξένου στην Θράκη! Ούτε για το ότι δεν έχουν αντίρρηση να αποκαλούνται τα Σκόπια Μακεδονία. Αυτά δεν είναι τίποτε, είναι καθώς πρέπει, αλλά το κοινοβούλιο αυτό είναι το χειρότερο, γιατί μέσα σε αυτό υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν έχει καμμία σημασία για αυτούς πόσοι καραγκιόζηδες έχουν περάσει από την Βουλή των Ελλήνων, από καταχραστές, κλέφτες, τοκογλύφους, μέθυσους, φυγόστρατους και κάθε είδους "ευγενούς" χαρακτήρος! Όλοι αυτοί ήτανε καλοί. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το πρόβλημα...

Όμως, εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους, ότι αυτό είναι το χειρότερο κοινοβούλιο. Γιατί είναι ένα κοινοβούλιο που ανεδείχθη η σύνθεσή του πάνω σε μεγάλα ψέματα. Όπως το ψέμα της ΝΔ ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο και δεν θα μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις. Όπως το ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα παραμείνει αμετακίνητο στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους. Αντ΄αυτού είδαμε τον Αλέξη να περιφέρεται από το Λονδίνο στο Βερολίνο και στην Ουάσιγκτον και να μιλάει για μία νέα συμφωνία και να έχει ξεχάσει εντελώς τα περί στάσεως πληρωμών των διεθνών τοκογλύφων. Συμφωνούμε ότι είναι το χειρότερο κοινοβούλιο με την επικύρωση του μνημονίου, με την όλη διαδικασία της κατ' ουσίαν απαλλαγής από τις ευθύνες τους όλων αυτών που έθαψαν την λίστα Λαγκάρντ. Ένα κοινοβούλιο στο οποίο είδαμε τους βουλευτές της ΝΔ να χειροκροτούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να χειροκροτούν τον Αντώνη Σαμαρά! 

ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...

Ένα κοινοβούλιο στο οποίο συνυπάρχουν και στηρίζουν από κοινού την κυβέρνηση "εθνικόφρονες κομμουνιστοφάγοι" της κεντροδεξιάς μαζί με την Ρεπούση του "συνωστισμού στην Σμύρνη" και τους άλλους μαρξιστές της ΔΗΜΑΡ μαζί με όλους τους πράσινους αστέρες του ΠΑΣΟΚ. Ομιλούμε για μία κυβέρνηση Φρανκεστάιν την οποία στηρίζει κατά πλειοψηφίαν αυτό το κοινοβούλιο, το οποίο μόνον γι’ αυτόν τον λόγο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το χειρότερο κοινοβούλιο.

Μαϊστορες του ψεύδους όμως οι άρχοντες των καναλιών και των φυλλάδων δεν στέκονται σε όλα αυτά. Στέκονται στο ότι κάποιοι βουλευτές περιφρονώντας τον υποκριτικό καθωσπρεπισμό των λευκών κολάρων, λένε με τρόπο ωμό την Αλήθεια, φωνάζουν δυνατά αυτά που ψιθυρίζει ένας ολόκληρος λαός και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την συντεχνία τους. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Χρυσαυγίτες, που εάν δεν υπήρχαν σύμφωνα με αυτούς δεν θα ήταν αυτό το κοινοβούλιο το "Χειρότερο κοινοβούλιο".

Κάποτε, στα 1925 σε εποχή δυστυχίας για τον λαό μας ο Στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος κυβερνούσε τότε την χώρα, διέταξε τον απαγχονισμό δύο δημοσίων λειτουργών για κατάχρηση δημοσίου χρήματος! Σήμερα, όσοι αντιμετωπίζουν ποινικό αδίκημα, σε συνδυασμό με την επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του δημοσίου αντιμετωπίζουν την ποινή των ισοβίων. Όμως, η κυβέρνηση του μνημονίου αποφάσισε να καταθέσει μία ρύθμιση-ντροπή για… ευνοϊκή μεταχείριση των καταχραστών του δημοσίου, εάν… επιστρέψουν τα χρήματα! Μιλάμε για ποινές εξαγοράσιμες των δύο και τριών ετών.

Ναι συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους, αυτό είναι το χειρότερο κοινοβούλιο, αφού και με τον νόμο αυτό κατεξευτελίζεται κάθε έννοια δικαίου και ηθικής. Όλα για το χρήμα. Γι’ αυτούς, όμως, αυτό το κοινοβούλιο είναι το χειρότερο επειδή μέσα σε αυτό υπάρχει Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημά τους. Τους απαντούμε θα αγωνιστούμε το πρόβλημά τους να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home