Blogger Widgets

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η Παπανδρεϊκή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίον της Κωνσταντοπούλου...άλλα 'ντι άλλων αυτό το κόμμα πραγματικά!!!

Πέρασε στα ψιλά η “δυσφορία” των ανεκδιήγητων του ΣΥΡΙΖΑ που καταφέρθηκαν κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την επιμονή της στο αυτονόητο: Ότι έπρεπε η βουλή να μην δώσει άδεια στον Γιώργο Παπανδρέου, εφ’ όσον η επιτροπή αποφάσισε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως και να καταθέσει…

Είναι το ίδιο, ανεκδιήγητο κέντρο που συγκρούστηκε με την Ζωή, με τον Κουρουμπλή και άλλους, προκειμένου να “απαλλάξει” τον τ. πρωθυπουργό από τις ευθύνες του για τον χειρισμό της λίστας, αφήνοντας τελικά τον Παπανδρέου εκτός εξεταστικής.

Τώρα που τα γεγονότα δικαιώνουν όλους αυτούς που υποστήριζαν ότι ο Παπανδρέου είχε κεντρικό ρόλο στην σκανδαλώδη υπόθεση, αντί να συρθούν στα μπουντρούμια τους έχουν το θράσος να τροφοδοτούν τα ΜΜ”Ε” τον νταβατζήδων με διαρροές “μετανοίας”. “Όχι, δεν το κάναμε εμείς, αυτή η Κωνσταντοπούλου τα κάνει όλα… εμείς διαφωνήσαμε”!

Εάν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις συναλλαγές με το άθλιο παρακράτος Παπανδρεου, είναι σίγουρο ότι θα μοιραστεί και τα ποσοστά του.

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home