Blogger Widgets

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Το δίδυμο της συμφοράς… Αντώνης Σαμαράς-Αλέκος Τουρκολιάς~Ολόκληρη η ανακοίνωση – βόμβα των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας κατά του Προβόπουλου!

Γράφει ο Δευκαλίων

Ωραία ημέρα σήμερα.Θα την αναφέρει κάποτε η οικονομική ιστορία του τόπου ως την επίσημη επέτειο θανάτου του μεταδικτατορικού Ελληνικού Καπιταλισμού. Είναι η ημέρα που η τιμή της μετοχής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κλείδωσε στο -30% (ανώτατο επιτρεπόμενο limit down)…

Και γιατί συνέβη αυτό; Γιατί η περιβόητη συγχώνευση μεταξύ ΕΘΝΙΚΗΣ και Eurobank, το οποίο είχε προχωρήσει κατά 80% σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις κυβερνητικών και τραπεζικών παραγόντων, ναυάγησε εξ αιτίας της άρνησης της τρόικα. Δηλαδή όσα έχτιζε τόσο καιρό η από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά διορισμένη διοίκηση της Εθνικής κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος γιατί τους αγριοκοίταξε ένας ανώτερος υπάλληλος των ξένων δανειστών.

Η τύχη της ΕΘΝΙΚΗΣ και της Eurobank άγνωστη! Μάλλον θα ενταχθούν στο ΤΧΣ θα αποκτήσουν διορισμένη από το βασικό μέτοχο (δηλ. το ΤΧΣ) Διοίκηση και μετά αφού εξυγιανθούν θα πουληθούν έναντι πινακίου φακής.

Και για να γνωρίζουν οι αφελείς δεξιοί που παντού βλέπουν εχθρούς και συνωμοσίες… Ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς που διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ, ήταν πριν από τον διορισμό του στην θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, μεγαλό-στέλεχος της διοίκησης Ταμβακάκη! Τού έτερου δηλαδή καταστροφέα της ΕΘΝΙΚΗΣ.

Ενώ ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Κ. Αλέξανδρου Τουρκολιά, έχει ένα…

ενδιαφέρον βιογραφικό… Τα αμέσως προηγούμενα χρόνια ήταν προϊστάμενος του ΟΔΔΗΧ. Ναι καλά το καταλάβατε! Τον είχε διορίσει σ’ αυτό το κρίσιμο πόστο ο αλήστου μνήμης Γιώργος Παπακωσταντίνου. Και ο συγκεκριμένος τίμησε τον ρόλο του: Τα spread των Ελληνικών Ομολόγων πέταξαν στα ουράνια έγιναν F-16!

Με δύο απλές κουβέντες… Η κυβέρνηση έπαθε την μεγαλύτερη έως σήμερα πανωλεθρία από την ανικανότητα δύο δικών της παιδιών. Ίσως το τυχαίο γεγονός που περίμεναν οι απανταχού μνημονιακοί Έλληνες…

Ένα είναι το σίγουρο. Η συγχώνευση ΕΘΝΙΚΗΣ-Eurobank, ο ακρογωνιαίος λίθος της κυβερνητικής πολιτικής απέτυχε! Την έσφαξε η τρόικα στο γόνατο για λίγα επί πλέον δις ευρώ. Έπαιξε τον άθλιο ρόλο της και τώρα η τρόικα την πετάει σαν στημένο λεμόνι. Τώρα όλοι, ακόμα και οι πλέον αδαείς αντιλαμβάνονται ότι άρχισε η κάθοδος!

Το δίδυμο της συμφοράς… Αντώνης Σαμαράς-Αλέκος Τουρκολιάς!

http://aienaristeyein.com

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση – βόμβα των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας κατά του Προβόπουλου!

 

Ήταν τυχαία η παρουσία του Γ. Προβόπουλου στις συναντήσεις με την τρόικα;

Μήπως οι εργαζόμενοι της τράπεζας δεν είναι συνομωσιολόγοι; Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας! Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας καταγγέλλουν παρέμβαση του διοικητού της ΤτΕ στην ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας, αλλά και κίνδυνος αφελληνισμού μέσω ..Deutsche Bank όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες το Ολυμπία!

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

ma13001u2

Οι εργαζόμενοι της τράπεζας αναφέρθηκαν ανοιχτά σε μεθοδευμένη προσπάθεια αφελληνισμού της Εθνικής με απώτερη επιδίωξη την «εκβιαστική εκχώρηση» της Finansbank και το πέρασμα των θυγατρικών της στα Βαλκάνια (άμεσα ή έμμεσα) στα χέρια της Deutsche Bank. Θυμάστε τι είχε αποκαλύψει το Ολυμπία πριν λίγες μέρες; Ιδού γιατί η τρόικα “σαμποτάρει” τη συγχώνευση Εθνικής – Eurobank! Στο άρθρο περιγράφαμε όλο το παρασκήνιο των προηγούμενων μηνών και τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Γερμανικής τράπεζας για την Εθνική.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν πραξικοπηματικό το γεγονός ότι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να συγκεντρωθεί το ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό (10%) από ιδιώτες από τη στιγμή που δεν ερωτήθηκαν ούτε τα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε οι σύλλογοι εργαζομένων, ούτε άλλοι μέτοχοι όπως η Εκκλησία της Ελλάδος, το ΙΚΑ.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home