Blogger Widgets

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Σαββίδης – Μαρινάκης έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν…

…να αγοράσουν συνεταιρικά τον Άρη

Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού επισκέφθηκε μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο υποδέχθηκε με ευγένεια, αλλά και θέρμη ο ομόλογός του του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά από ένα σύντομο σχολιασμό του αγώνα, κατά τον οποίο ως γνωστόν ο κ.Μαρινάκης, παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, αλλά…

του στέρησαν τη νίκη κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, η συζήτηση επεκτάθηκε στο επιχειρηματικό πεδίο, εκεί που διαπρέπουν οι δύο άντρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του taxalia, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ιδρύσουν από κοινού σχολή διατησίας, ενώ οι δύο άντρες θα συνεργαστούν και θα χρηματοδοτήσουν από κοινού ένα joint venture για την απόκτηση του Άρη, ώστε να τον βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο, καθώς όπως συμφώνησαν και οι δύο, η SUPERLEAGUE έχει ανάγκη την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και τον Ηρακλή, για την αγορά του οποίου, θα συζητήσουν σε νέα συνάντηση.

Στο τραπέζι έπεσε και η αγορά του ΠΑΟ, αλλά εκεί ο Μαρινάκης “κλώτσησε” πείθοντας τον Ιβάν, ότι πρόκειται για “πεταμένα λεφτά”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Καλό μήνα με ένα αστείο ψεματάκι!!! Smile with tongue out

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home