Blogger Widgets

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αυτοί είναι οι βρωμεροί υπερασπιστές της Αριστεράς: Ο ξεβρακωμένος Βαξεβάνης δεν εμφανίστηκε στην προανακριτική και έστειλε κι αυτός υπόμνημα!

Δεν εμφανίστηκε να καταθέσει σήμερα το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και απαντά καταθέτοντας υπόμνημα. Σύμφωνα με τον υπόμνημα σημειώνει πως...

"να σας θυμίσω (φαίνεται άλλωστε από τον τίτλο της Επιτροπής σας) πως η Επιτροπή ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού κ Γ. Παπακωνσταντίνου, με βάση την λίστα που διαχειρίστηκε ο ίδιος και ο διάδοχός του Ευαγ.Βενιζέλος. Το νομικό υλικό για αυτή την έρευνα είναι η λίστα την οποία παρέδωσε ο κ. Βενιζέλος και αυτή την οποία παρέλαβε η ελληνική πλευρά τον Δεκέμβριο του 2012, από τις γαλλικές Αρχές.

Η έρευνά σας, προφανώς και δεν στηρίζεται φαντάζομαι στη δημοσιευμένη λίστα. Άρα ακόμη και αν παραδεχτούμε πως η δημοσιευμένη στο ΗOT DOC λίστα είχε λάθη, παραλείψεις ή ελλείψεις, δεν αποτελεί δικό σας ανακριτικό υλικό αλλά δημοσίευμα.


 

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home