Blogger Widgets

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Παιδί της «γενιάς του πολυτεχνείου» ο διάδοχος της Αλέκας στον Περισσό!!

Άλλαξε, λοιπόν, η ηγεσία του «κόμματος» μετά το συνέδριο, γύρω από το οποίο τόσες συζητήσεις είχαν γίνει και είχαν βγει μάλιστα και τα μαχαίρια ανάμεσα σε «αντιφρονούντες» και «κομματικούς». Βέβαια, για τους Έλληνες δεν αλλάζει τίποτε, αφού το «κόμμα» παραμένει σταθερά ένας ακόμα πόλος ανθελληνισμού και προδοσίας, τον οποίο σιγά - σιγά αποβάλλει ο Ελληνικός Λαός από την πολιτική του ζωή…

Ας δούμε, όμως, ποιος είναι ο νέος προϊστάμενος του Περισσού, ώστε να μπορέσουμε να ιχνηλατήσουμε την πορεία του «κόμματος» στο εγγύς μέλλον, γιατί απώτερο δεν έχει και πολύ. Εντέχνως κρυμμένο μέσα στο βιογραφικό του Δημήτριου Κουτσούμπα, κάπου ανάμεσα στις «κομματικές δάφνες» και τις συνεχείς επανεκλογές σε εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες, βρίσκεται και η δράση – συμμετοχή του κατά την διάρκεια των υποκινούμενων γεγονότων του Πολυτεχνείου.

Ας δούμε εν τάχει κάποιους από τους τότε συντρόφους του, που είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι:

Αλαβάνος Αλέκος, Βρούτσης Νίκος, Ευθυμίου Πέτρος, Κούλογλου Στέλιος, Λαφαζάνης Παναγιώτης, Μαυρής Γιάννης, Μπίστης Νίκος, Ανδρουλάκης Μίμης, Λαζαρίδης Χρύσανθος, Λαλιώτης Κώστας, Δαμανάκη Μαρία, Τζουμάκας Στέφανος και πάρα πολλοί άλλοι από αυτούς που επί χρόνια βασάνιζαν και συνεχίζουν να βασανίζουν τον Ελληνικό Λαό.

Άραγε τι έχει να πει ο επί χρόνια διευθυντής του «Ριζοσπάστη» για τις καπιταλιστικές πρακτικές του «κόμματος» και τους απολυμένους που πέραν από απολυμένοι καταλήξαν και «άκλαφτοι» αφού το άλλοτε λαλίστατο ΠΑΜΕ δεν έκανε ούτε μία γραφική πορεία έξω από τα γραφεία της κομματικής εφημερίδας;

Φυσικά όλα τα παραπάνω σηματοδοτούν μία επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική στροφή του Περισσού, ώστε να περισωθεί το πολιτικό ψοφίμι που ακούει στο όνομα «ΚΚΕ». Φαίνεται, άλλωστε, και από τα ονόματα των «πρώην» συντρόφων του νυν «Παπαρήγου» που αποσκοπεί ο Περισσός.Βέβαια, όπως προείπαμε, αυτά δεν σημαίνουν τίποτε για τους Έλληνες, αφού το «κόμμα» ήταν, είναι και θα είναι και επί Κουτσούμπα ένας από τους βασικούς εχθρούς του Ελληνισμού.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home