Blogger Widgets

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αποκλειστικό: Γιατί έπαθε εγκεφαλικό το μέλος της Τρόικας

Πριν 10 λεπτά από αξιόπιστη πηγή μας στο Υπουργείο Οικονομικών, λάβαμε την πληροφορία

Η πληροφορία αφορούσε την αιτία που ο Ιταλός Giovanni Callegari, μέλος της τρόικας έπαθε ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Πέμπτη, ενώ βρισκόταν στο Υπουργείο Οικονομικών, για τις γνωστές διαπραγματεύσεις.Η αλήθεια βέβαια, απέχει πολύ από αυτό που διαρρέουν τα ''παπαγαλάκια'' της ενημέρωσης, ότι δήθεν αιτία του εγκεφαλικού είναι η ένταση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλήνων και Τρόικας. Είναι ευρέως γνωστό, ότι δεν πιέζουμε σαν Ελλάδα τους δανειστές μας, ποτέ τόσο πολύ, αντίθετα είμαι πολύ πειθήνιοι...

Η Τρόικα στην Ελλάδα, ξέρει πολύ καλά ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί η Ελλάδα, και όποιο πρόγραμμα και να εφαρμοστεί δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Όλοι περιμένουν να τελειώσουν οι γερμανικές εκλογές, και μετά να μας παρατήσουν στην ησυχία μας, μα κυρίως στην χρεοκοπία μας.

Το προσωπικό της τρόικας, ανυπομονεί να φύγει από την χώρα και γιατί απλά σπαταλάνε χρόνο, και γιατί θέλουν να φύγουν όταν οι Έλληνες θα είναι ήρεμοι ακόμα, και δεν θα τους πάρουν στο κυνήγι, μη προλαβαίνοντας να φθάσουν στο Ελ Βενιζέλος για την τελική τους αναχώρηση.

Ο μόνος τρόπος να φύγουν πριν το Σεπτέμβριο, είναι να πάρουν ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ, κάποια στιγμή πριν το Σεπτέμβριο, από την ελληνική κυβέρνηση. Και για αυτό το λόγο, πριν από κάθε συνάντηση, συνεννοούνται μεταξύ τους, τι πιο ακραίο, κουφό, άτοπο θα προτείνουν στον Στουρνάρα, ώστε να ακούσουν το ποθητό ΟΧΙ.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ο Ιταλός νόμιζε πως βρήκε το κορυφαίο πακέτο αιτημάτων που θα αρνιόταν η ελληνική κυβέρνηση 100%, και μάλιστα έβαλε με τους συναδέλφους του στοίχημα αξίας 200.000€. Την Πέμπτη εμφανίστηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών, και ανακοίνωσαν, ότι το ΔΝΤ, βάζει επιτακτικά το παρακάτω αίτηματα:'

1. Άμεση απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων

2. Την παραχώρηση όλων των μελλοντικών εσόδων από τους υδρογονάνθρακες στην ΕΚΤ

3. Την άμεση επιβολή κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στο ύψος των 100€

4. 50% φορολόγηση όλων των ελληνικών επιχειρήσεων (εξαιρούσε ξένες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα)

5. Την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 72 χρόνια.

Και όλα τα παραπάνω με την σημείωση, ότι έστω και ένα από αυτά δεν γίνουν δεκτά, η τρόικα θα αποχωρήσει και δεν θα επιστρέψει!

Και εκεί που ο άνθρωπος, περίμενε να ακούσει ένα ΟΧΙ, ήρθε η τουβλιά.

Ο Στουρνάρας του απάντησε ότι θα τα δεχτεί όλα, αφού δεν έχει άλλον δρόμο. Σημειώνοντας ο Έλληνας Υπουργός, ότι αν κοπεί η χρηματοδότηση της χώρας, τα κλειδιά της χώρας θα τα πάρουν Τσίπρας και Καμμένος, που θα τον βάλουν φυλακή!

Ο Ιταλός τεχνοκράτης, με την σκέψη ότι έχασε μόλις 200.000€, μαζί με το γεγονός ότι θα παρέμενε και άλλο σε αυτή την χώρα, κατέρρευσε. Και έτσι ήρθε το εγκεφαλικό!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home