Blogger Widgets

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ; ΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΑΜΠΟ; ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ...

Μπουκάρανε τα πρωτοπαλίκαρα του Ράμπο της σφαλιάρας Δένδια και του Ρουπακιώτη σε σπίτια της Ιερισσού και έσπαζαν πόρτες 3 η ώρα το πρωί ενώ ο Νόμος που όντως είναι γελοίος και τον έχουν φτιάξει οι θολοπροοδευτικοί ηλίθιοι που μας κυβερνούν, απαγορεύει την σύλληψη εντός ιδιωτικής οικίας κατά τις νυκτερινές ώρες!!!!!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Αρθρο 278. 1. Σύλληψη δεν μπορεί να γίνει: α) όσο διαρκεί η ιερουργία, σε οίκημα που προορίζεται για τη θεία λατρεία, β) τη νύχτα σε ιδιωτική κατοικία, εκτός αν αυτός που διαμένει εκεί το ζητήσει ρητά ή αν τηρηθούν οι διατυπώσεις του άρθρου 254…

Αν δεν τηρηθεί η διάταξη αυτή, επιβάλλεται πειθαρχική ποινή στα όργανα που εκτελούν τη σύλληψη. 2. Τα αρμόδια για τη σύλληψη όργανα οφείλουν να συμπεριφέρονται με κάθε δυνατή ευγένεια σ` αυτόν που συλλαμβάνουν και να σέβονται την τιμή του. Γι` αυτό δεν πρέπει να μεταχειρίζονται βία παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη, και δεν επιτρέπεται να τον δεσμεύουν παρά μόνο όταν ο συλλαμβανόμενος αντιστέκεται ή είναι ύποπτος φυγής.

Και το άρθρο 254 στο οποίο γίνεται μνεία άνωθεν. 1. Η νυκτερινή έρευνα σε κατοικία επιτρέπεται στις παρακάτω περιπτώσεις και μόνο στον εισαγγελέα, στον ανακριτή, στους ειρηνοδίκες ή στους πταισματοδίκες και, αν αυτοί δεν υπάρχουν ή κωλύονται, στους αξιωματικούς της χωροφυλακής και της αστυνομίας πόλεων: α) αν πρόκειται να συλληφθεί πρόσωπο που διώκεται νόμιμα, β) αν κάποιος συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω να διαπράττει μέσα στην κατοικία κακούργημα ή πλημμέλημα, γ) αν γίνεται συγκέντρωση σε κατοικία όπου παίζονται κατ' επάγγελμα τυχερά παιγνίδια ή η κατοικία χρησιμοποιείται ως τόπος κατ' επάγγελμα ακολασίας. δ) αν πρόκειται για χώρους που είναι σε όλους προσιτοί τη νύκτα. 2. Η διάρκεια της νύκτας ορίζεται: από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί για το διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου, και από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί για το διάστημα από την 1η Απριλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το 254 λοιπόν δεν έχει καμία εφαρμογή στην περίπτωσή μας.

Να βγει λοιπόν ο γελοίος Δένδιας που μιλάει για γαλατικά χωριά και να απολογηθεί για τα νταβατζιλίκια που διέπραξαν τα όργανά του, Εισαγγελέας και Αστυνομία και να τιμωρηθείτε όλοι σας όπως ορίζει και το άρθρο 278.

Εσείς ρε Καραγκιόζηδες έχετε φτιάξει αυτούς τους γελοίους θολοπροοδευτικούς νόμους και δεν τους εφαρμόζετε κιόλας; Φάτε τους στη μάπα τώρα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ΞΕΡΟΛΑ ΑΔΩΝΙ, ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ... ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΆΛΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΞΑΝΑ...

Μια ζωή ρόμπα μιλάμε...

http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home