Blogger Widgets

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τρελαμένοι οι Γκρίζοι Λύκοι στην Τουρκία για το κουρδικό…ρε μπουντάλάδες χωνέψτε ότι αυτόν τον πόλεμο τον χάσατε όπως θα ηττηθείτε παταγωδώς και στον επόμενο που έρχεται!!!

«Δώσε μας εντολή για επίθεση και θα επιτεθούμε». Με αυτό το σύνθημα ετοιμάζονται να κατεβούν στους δρόμους της Τουρκίας τα μέλη του εθνικιστικού κινήματος των Γκρίζων Λύκων.

Άδεια από τον ηγέτη τους, τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί για να υψώσουν την φωνή τους δυναμικά στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. ζητούν τα μέλη του εθνικιστικού κινήματος των Γκρίζων Λύκων…

«Δώσε μας εντολή για επίθεση και θα επιτεθούμε». Με αυτό το σύνθημα ετοιμάζονται να κατεβούν στους δρόμους της Τουρκίας τα μέλη του εθνικιστικού κινήματος των Γκρίζων Λύκων. Κατά την γνώμη τους, οι συνομιλίες Οτσαλάν – τουρκικής κυβέρνησης φέρνουν το τέλος του τουρκικού έθνους - κράτους και η νέα στασιμότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά θεατρινισμοί του κ. Ερντογάν και των συνεργατών του.

Όλα δείχνουν πάντως, ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα, σημαντική εξέλιξη στο Κουρδικό Ζήτημα. Οι συνομιλίες, οι οποίες ξεκίνησαν στα τέλη του 2012 ανάμεσα στον φυλακισμένο ηγέτη του PKK, και την τουρκική κυβέρνηση έχουν σκαλώσει και δεν προχωρούν. Το κουρδικό κίνημα θέτει νέους όρους για την απόσυρση των δυνάμεων του από τα τουρκικά εδάφη. Η Άγκυρα δεν απαντά θετικά στα αιτήματα των ανταρτών και καταβάλλει προσπάθειες για να κερδίσει τις εντυπώσεις στην τουρκική κοινή γνώμη


http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home