Blogger Widgets

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΛΙΓΗ ΑΙΔΩΣ

Ένα ακόμα ΕΓΚΛΗΜΑ ετοιμάζεται να προστεθεί από τους Επίορκους Προδότες της Ξεπουλημένης τρικομματικής – τριτοκοσμικής ΧΟΥΝΤΑΣ στις πλάτες του γονατισμένου πλέον από την ανέχεια Ελληνικού Λαού.

«Όταν δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι, θα κουρεύονται οι καταθέσεις»!!!

«Έρχεται η Κατάσχεση Ιδιωτικής και Δημόσιας Περιουσίας»

Με το Μνημόνιο η ξεπουλημένη προδοτική συμμορία Παπανδρέου μετέτρεψε το ομολογιακό χρέος σε ενυπόθηκο.Το διόγκωσε δολίως σε δυσθεώρατα μεγέθη, φροντίζοντας να καταστρέψει με παράλογα μέτρα την πραγματική οικονομία ώστε η αποπληρωμή του να είναι ΑΔΥΝΑΤΗ και να επέλθει… η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ…

Όλα αυτά τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ κνώδαλα, οι αναίσχυντοι αυτοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ που αποτελούσαν την συμμορία του Γ. Παπανδρέου, είναι ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ εις βάρος του Ελληνικού Έθνους, και του Ελληνικού Λαού.

Η μεγάλη ληστεία τεκμηριώνεται και δια στόματος Όλι Ρεν.

«Εάν αξιωματούχος από οποιαδήποτε άλλη χώρα έκανε παρόμοια δήλωση θα οδηγείτο στην φυλακή».

Μετά τον απατεώνα Σόιμπλε που κατέστρεψε τις οικονομίες του Νότουσυσσωρεύοντας κεφάλαια «πανικόβλητων» στις τράπεζες της Γερμανίας,τελειώνουν απροκάλυπτα και την Ελλάδα.

Από την άλλη ένας λαός σε καταστολή από τα τουρκολάγνα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης παρακολουθεί αμέτοχος την «οπερέτα» των δήθεν διαπραγματεύσεων.

Ποιος επενδυτής θα φέρει χρήμα στην Ελλάδα μετά από όλο αυτόν τον κόλαφο δηλώσεων και σαδιστικής γραφειοκρατίας;

Για ποια ανάπτυξη μιλάτε;

Ποιους κοροϊδεύεται ακόμα ρε ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;

Για πια έξοδο και ανάκαμψη από την κρίση μιλάτε ρε λωποδύτες, όταν έχετε εξαπατήσει ΟΛΟΥΣ τους κατόχους των Εθνικών Ομολόγων;

Με τα τρέχοντα μεγέθη ακόμα και αν απολυθεί το σύνολο των Δημοσίων υπαλλήλων, η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει ούτε το ένα δέκατο των δανειακών της υποχρεώσεων.

Ποιος θα συγκρατήσει τα όποια κεφάλαια ακόμα υπάρχουν στην Ελλάδα, μετά τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου;

Πως τολμάς να μιλάς για ανάκαμψη ρε ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ που παριστάνεις τον υπουργό οικονομίας, όταν η «οικονομική πολιτική» σου αγνοεί ακόμα και τους πιο στοιχειώδεις κανόνες της οικονομίας που διδάσκεται στην Γ Λυκείου;

Βγήκε κανείς από το γελοίο ξεπουλημένο επιτελείο σου να σχολιάσει την κατάρρευση της Eurobank με μηδενικό μάλιστα τζίρο στο Χρηματιστήριο;

Μοναδική λύση πλέον σε αυτή την ΛΑΙΛΑΠΑ Ηλιθιότητας, Ανικανότητας, Χλευασμού, και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, είναι μια Κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ. Μια Κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗ.

Μια Κυβέρνηση ΚΑΘΑΡΗ, η οποία θα προωθήσει τις δικογραφίες Πεπονή – Μουζακίτη για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη, την χάλκευση των στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ και την υπόθεση ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ εις βάρος της χώρας από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ εγκληματίες.

Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ να στοιχειοθετηθεί καταδολίευση και να ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Ειδάλλως ΟΥΤΕ ο Δανειολήπτης ΟΥΤΕ τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας.

Η Εθνική μας Κυριαρχία ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ από συγκεκριμένουςΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ πράκτορες των ξένων δυνάμεων και των κερδοσκόπων, και αυτό πρέπει πλέον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες.

Εάν συνεχίσουμε για λίγο ακόμα σε αυτόν τον δρόμο, πολύ σύντομα, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΕΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

http://xaathinas.blogspot.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home