Blogger Widgets

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ


Και ενώ το ΑΙΣΧΟΣ εκ μέρους της πολιτικής μαφίας για την προσπάθεια συγκάλυψης τωνΕΝΟΧΩΝ της λίστας Λαγκάρντ συνεχίζεται, η δικαιοσύνη ξετρυπώνει συνεχώς όλο και περισσότερους οχετούς μπόχας

Αν αναρωτιέστε γιατί άραγε είχαν καταχωνιάσει για δύο ολόκληρα χρόνια την λίστα στα συρτάρια τους, τα δύο «συνεταιράκια», Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, η απάντηση υπάρχει πλέον και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα που προέκυψαν από τους ελέγχους της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, εντός της περιόδου που την λίστα Λαγκάρντ είχε στα χέρια του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιβεβαιώνεται ακόμα περισσότερο η διαγραφή των τριών συγγενών του από την λίστα............................

Ειδικότερα,από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον φορητό υπολογιστή που είχε ο Ιωάννης Διώτης ως προϊστάμενος του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι δεν εντοπίστηκαν τα αρχεία των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου. Να σημειωθεί ότι εάν η αλλοίωση είχε γίνει από τον κ. Διώτη τότε τα σχετικά ηλεκτρονικά ίχνη θα είχαν αποθηκευτεί και θα είχαν εντοπιστεί στην ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Επομένως,περίτρανα πλέον και με στοιχεία αποδεικνύετε, ότι ο Παπακωνσταντίνου ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Πιο αναλυτικά, η πραγματογνωμοσύνη αναφέρει: «πραγματοποιήθηκε εγκληματολογική αναζήτηση ως προς τις ονομασίες των 2062 αρχείων λογιστικών φύλλων διαμόρφωσηςxls όπου κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 1972 από αυτές σε διάφορες τοποθεσίες του πειστηρίου του σκληρού δίσκου…» και προσθέτει ότι στις ονομασίες που δεν εντοπίστηκαν περιλαμβάνονται και τα 3 αρχεία των συγγενών του Παπακωνσταντίνου.

Πέραν αυτών, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη φαίνεται να έχει δημιουργηθεί και τρίτοUSB. Συγκεκριμένα, η έκθεση της ΔΕΕ αναφέρει ότι ο υπολογιστής δέχθηκε τρία στικάκια «με ανακριτικό ενδιαφέρον».

Το συγκεκριμένο εύρημα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κ. Διώτης δημιούργησε δύο και όχι ένα αντίγραφο του USB που του είχε παραδώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Βέβαια το ΑΙΣΧΟΣ με την λίστα Λαγκάρντ περιέχει τεράστιες ποσότητες σαπίλας,καθώς τα ονόματα των συγγενών του Παπακωνσταντίνου είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.

Η συγκάλυψη του τεράστιου αυτού οικονομικού εγκλήματος, δεν είναι βέβαια έργο μόνον του Παπακωνσταντίνου, καθώς η λίστα βρισκόταν για δύο χρόνια καταχωνιασμένη στα συρτάρια του Βενιζέλου και όχι του Παπακωνσταντίνου, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Και αν τώρα ο «άμεμπτος» αυτός «συνταγματολόγος» παριστάνει την λευκή περιστερά καλυμμένος πίσω από τα «τρικ» του συνδικάτου της εγκληματικής συγκυβερνητικής μαφίας, δεν σημαίνει ότι αυτό θα μπορεί να το κάνει για πάντα.

Επίσης,η λίστα Λαγκάρντ, είναι ΜΟΝΟΝ μια λίστα που έγινε γνωστήΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑλόγο της ανόδου της κας Λαγκάρντ στην θέση του Στρος Καν, και της δημοσιότητας που πήρε η όλη υπόθεση.

Πόσες ακόμα λίστες με ονόματα υπάρχουν;

Πως μπορούμε να ξέρουμε ότι κάποιες από αυτές δεν έχουν ήδη αποσταλεί, και ότι δεν είναι καταχωνιασμένες και αυτές σε κάποια συρτάρια;

Εάν γίνετε τέτοια προσπάθεια συγκάλυψης των ΕΝΟΧΩΝ της συγκεκριμένης λίστας με όλα τα μέσα που διαθέτει η Χούντα της εγκληματικής συγκυβέρνησης, ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει τον λαό, ότι ανάλογες αλλά και μεγαλύτερες προσπάθειες δεν γίνονται στο παρασκήνιο για να μην δουν ποτέ το φως και κάποιες άλλες ανάλογες λίστες;

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι λίστες.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι εγκληματίες που καλύπτουν τους ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ και τους ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΣ, γιατί και οι ΙΔΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Άραγε αν θέλαμε να κατονομάσουμε την ιδιότητα γενικά ενός ή και περισσοτέρων από αυτούς που εμπλέκονται σε όλα αυτά μετά από όλα όσα έχουμε δει, πως θα τους κατονομάζαμε πρώτα;

Πολιτικούς,ή ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ;

Πολιτικούς ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Πως θα γραφτούν και θα αναφέρονται όλοι αυτοί στα βιβλία της Ιστορίας το μέλλοντος;

Η απάντηση Έλληνες είναι πολύ απλή και την γνωρίζουμε όλοι.

Ποτέ δεν ήταν πολιτικοί.

 

ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ, που απλά…. παριστάνουν τους πολιτικούς.

Για πόσο όμως ακόμα;

Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

http://xaathinas.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home