Blogger Widgets

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Όταν ο ΓΑΠ αποθέωνε τη "Μανωλάδα" και την ανάπτυξή της...(ΒΙΝΤΕΟ)

Για ειδικές καλλιεργητικές πρακτικές πρωτοπόρων ανθρώπων και εγκωμιαστικά σχόλια για την παραγωγή της φράουλας στη Μανωλάδα έκανε ο Τζέφρεϋ Παπανδρέου το 2011. Ο τότε πρωθυπουργός μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το «θαύμα» της Μανωλάδας σε ομιλία που είχε δώσει στο πλαίσιο ημερίδας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Η Ελληνική Γεωργία καινοτομεί»

«Φίλες και φίλοι, εντυπωσιάστηκα και εγώ σήμερα και με χαρά, θα έλεγα και ακόμα και με συγκίνηση γιατί όπως είπε και ο υπουργός ο Κώστας Σκανδαλίδης υπάρχει πραγματικά ένα δυναμικό ανθρώπων, που όχι μόνο πασχίζουν, όχι μόνο αγαπάνε τη δουλειά τους, αλλά και αναδεικνύουν το τι μπορούμε», είχε πει, χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Παπανδρέου ενώ σε μια άλλη αποστροφή ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για κόκκινο χρυσό... «Οι φράουλες στην Ηλεία, ο...

κόκκινος χρυσός της Μανωλάδας και της Βάρδας κρύβει ανθρώπους πρωτοπόρους, αναπτύχθηκε και εκτατικά ειδικές καλλιεργητικές πρακτικές οργανώθηκαν συλλογικά οι παραγωγοί επενδύθηκαν μεν χρήματα αλλά οργανώθηκαν οι και παραγωγοί και σε ομάδα»

Όπως ανέφερε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος για τα γεγονότα στη Μανωλάδα κανένα κανάλι και καμία εφημερίδα δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών, οι οποίοι είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Στην συγκεκριμένη περιοχή το ΠΑΣΟΚ διπλάσιο του πανελληνίου του.

Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές γιατί αυτοί θέλουν και προωθούν την δουλεία. Αυτοί εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες. Εμείς βροντοφωνάζουμε: «Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα»! Αυτοί κόπτονται για να εργάζονται οι λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων για να πλουτίζουν τα λαμόγια που τους στηρίζουν. Εμείς βρωντοφωνάζουμε: «Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη»!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home