Blogger Widgets

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μαύρη προπαγάνδα από το κανάλι του Μπομπολιστάν!! Βίντεο!!

Λίγες μέρες πριν ολόκληρη η Αθήνα σείστηκε από την μεγαλειώδη Εθνικιστική συγκέντρωση που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή έξω από το ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ (...βλέπε mega channel) όταν οι συντελεστές του με περίσσιο θράσος προέβαλαν την ημέρα την Εθνεγερσίας το τουρκοσίριαλ τους. Είναι πλέον βέβαιο ότι το συγκεκριμένο κανάλι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο και υπό τις διαταγές του ΔΝΤ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που οι σιωνιστές θέλουν να επιβάλλουν στον κόσμο…


Η λογική της σαλαμοποίησης και της αλλοτρίωσης των ηθών και των φυλετικών χαρακτηριστικών της φυλής μας είναι δεδομένη και πανταχού παρούσα. Θέλουν τους Έλληνες πολίτες του κόσμου , μαζάνθρωπους , καταναλωτές χωρίς καμία ηθική και Εθνική ταυτότητα στα πλαίσια του διεθνισμού - παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού. Τα λέμε όλα αυτά γιατί νιώσαμε αηδία και αποτροπιασμό βλέποντας ένα μαύρο να κακοποιεί ,μιλώντας σπαστά Ελληνικά , την Ελληνική γλώσσα και υπόγεια να περνάει μήνυμα ισότητας και ισοτιμίας όλων όσων κατοικούν εδώ. Εκτός ότι κάτι τέτοιο είναι πλήρως αντισυνταγματικό σύμφωνα με τα άρθρα (4,11,12) του συντάγματος αποτελεί και το χειρότερο είδος μαύρης προπαγάνδας που λόγω της φύσης της στοχεύει σε άτομα κάθε ηλικίας. Καλώς η κακώς ένα πράγμα που χαρακτήριζε τους Έλληνες εκτός από του εμφύλιους πολέμους ήταν η Εθνική συνοχή τους. Όταν μιλάμε για Εθνική συνοχή δεν εννοούμε καμία πολιτική ταυτότητα παρά μόνο την φυλετική. Αυτή η βιολογική και ψυχική παρακαταθήκη που έχει περάσει διαμέσου των αιώνων στον γενετικό μας κώδικα και μας κάνει ένα Έθνος μοναδικό στην γη. Όλα όσα έχουν από τύχη διεισδύσει μέσα στην Παρτίδα μας δεν έχουν καμία υπόσταση αν υπάρχει Εθνική σύσταση. Γνωρίζοντας το αυτό οι σκοταδιστές έριξαν κάθε μηχανισμό που είχαν στο μόνο μέσο που μπορεί να καθηλώσει - αποχαυνώσει πολύ κόσμο μαζικά και αυτό είναι η τηλεόραση. Μέσω αυτής προσπαθούν να δώσουν πρότυπα κίβδηλα και άκρως αντίθετα με τον Ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης.

Σε μια χώρα που πάντα είχε σαν κανόνα της το κάλος και την αρμονία αλλά και την φυλετική ομοιογένεια βρωμίζουν τα μυαλά -κυρίως της νεολαίας μας- θέλοντας με την βία σχεδόν να την κάνουν να αποδεχτεί κάθε λογής ανώμαλο σχέδιο που έχουν στο νου τους. Αν οι λαοί συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας προχωρούσαν βασιζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα και όχι με πρότυπα της showbiz, τότε που θα έβρισκαν τόπο όλοι αυτοί να στήσουν τον μηχανισμό προπαγάνδας τους. Αν στην διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του Σουλεϊμάν η στην πρώτη εμφάνιση του νέγρου παρουσιαστή του Μπομπολοκάναλου, οι θιασώτες αυτής της ιδέας δέχονταν ποινικές και ηθικές κυρώσεις κανείς δε θα το δοκίμαζε πάλι. Είναι θέμα χρόνου αυτός ο λαός που τον έχετε καταστήσει νεοραγιά και υπόδουλο να ξυπνήσει -το έκανε ήδη την βραδιά των εκλογών του Ιουνίου που έβαλε με πανηγυρικό τρόπο τους Έλληνες Εθνικιστές στην βουλή και θα το ξανακάνει και τις επόμενες μέχρι να τους δώσει την εξουσία για να ξεβρομίσει αυτούς ο τόπος από όλους αυτούς τους νοσηρούς εγκεφάλους.

Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες λέγαμε κάποτε και τα τσιράκια του Μπόμπολα γελούσαν, τώρα είμαστε εδώ χιλιάδες και κάθε νύχτα ξυπνούν ιδρωμένοι στον ύπνο τους ξέροντας ότι η Νέμεσις περιμένει και αυτούς.

Ζητώ το Εθνος των Ελλήνων

Ζητώ η Νίκη

Μαύρος Καβαλάρης

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home