Blogger Widgets

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Με “αγάπη” από την Β-ουλή των Ελλήνων…

Στην πολιτική ζωή της χώρας, συχνά, μαθαίνουμε για υπουργικές αποφάσεις και (ν)τροπολογίες που την τελευταία στιγμή «παρεμβάλλονται» σε άσχετα νομοσχέδια, και που μοναδικό σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση "φτηνιάρικων" κομματικών και προσωπικών συμφερόντων. Άλλωστε δεν αποτελεί είδηση, ο τρόπος που λειτουργούσε μέχρι τώρα το σάπιο βρωμερό πολιτικό κατεστημένο το οποίο διαιωνιζόταν μέσα από τις πελατειακές σχέσεις…

Σήμερα μεσούσης της πολιτικής και οικονομικής κρίσης που «μαστίζει» την χώρα μας με δύο εντονότατα προβλήματα βάσει της εξέλιξης των οποίων θα κριθεί το μέλλον της πατρίδας μας αλλά και της ζωής μας της ίδιας, τουλάχιστον αυτό που θα περίμενε ο συνήθης έλληνας από το πολιτικό προσωπικό που μας έφερε σε αυτά τα χάλια, θα ήταν να είναι περισσότερο προσεκτικό στην λήψη των αποφάσεων του. Γεγονός που ωστόσο δείχνει να μη συμβαίνει.

Αφού από την στιγμή που η ανεργία σαρώνει την ελληνική οικογένεια που χαρατσώνεται και αγρίως, υπερβαίνει κάθε λογική στην πατρίδα μας την Ελλάδα, η οποία έχει με τις ορδές των ασιατών λαθρομεταναστών, μετατραπεί σε ελλαδιστάν, αποτελεί πραγματική πρόκληση το να..

υπογράφεται επι πλέον υπουργική απόφαση που επιμελείται τα εξής απίστευτα που μοιάζουν κάπως σαν οι εσκιμώοι να επιμελούνταν όλως ιδιαιτέρως την εισαγωγή πάγου !!!

Πράγματι, με κοινή υπουργική απόφαση, την 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’)  που συνυπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφ. Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, καλούνται να έλθουν στην χώρα μας με τη μέθοδο της μετάκλησης από τρίτες χώρες 3818 νέοι μετανάστες. (με κλικ εδώ διαβαστε σε μορφή pdf το σχετικό ΦΕΚ)

Για να διαπιστώσουμε «ιδίοις όμμασι» τα παράλογα τα οποία συμβαίνουν, δείτε μερικές ειδικότητες για τις οποίες αν δεν έλθουν εδώ οι εξωτικοί μας τριτοκοσμικοί λάθρο, σύμφωνα με τους υπουργούς μας, η Ελλάδα μας θα «χάσει κάθε δυνατότητα παραγωγικότητας». Ωστόσο γίνεται περισσότερο αντιληπτό τι βλέπουν σαν πιο αναγκαίο οι αρμόδιοι καθώς φαίνεται να νοιάζονται πιο πολύ για το ποιος θα τους "πασπατεύει" τα μπρος και πίσω μαλακά τους μέρη. (για αυτό και η λεζάντα στην εικόνα: "ΦΕΚ με Βίτσιο")

Ας με δικαιολογήσουν οι αναγνώστες για την σκληρή κριτική, ωστόσο η εν λόγω υπουργική απόφαση μοιάζει κάπως σαν ρόζ ύποπτη αγγελία. Και όλα αυτά μέσα από ένα ΦΕΚ του Ελληνικού κράτους στο οποίο ενδεικτικά αναφέρεται >> Στο Δήμο Αθηναίων >>  Μασέρ (από Ταϊλάνδη) για παραδοσιακό, αυθεντικό, εξειδικευμένο, θεραπευτικό ταϊλανδέζικο μασάζ.

Ωστόσο σε μία χώρα όπως η Ελλάδα όπου ο εθνικός και κοινωνικός κίνδυνος από τους μετανάστες, έχει ξεπεράσει προ πολλού το «κόκκινο» και ενώ δεν μας φτάνουν οι τόσοι άνεργοι που άλλωστε το ίδιο ανίκανο προσωπικό δημιούργησε με την πολιτική του,  θα μας κουβαλήσουν εδώ για το έτος 2013 με τη βούλα -όπως με ακρίβεια τους μετρήσαμε- άλλους 3818 τον αριθμό που μαζί με τους διάφορους συγγενείς τους θα ξεπεράσουν με βεβαιότητα τις 10 με 15 χιλιάδες.

Και όλα αυτά με υπουργική απόφαση  που χαρακτηρίζεται επιεικώς για γέλια... Ελληνίδες και Έλληνες, άνεργοι και μη, «θαυμάστε» τους τα χάλια !!!

Α.Σ.Π. - http://www.hellasontheweb.org

http://syndesmos71.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home