Blogger Widgets

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αποκλειστική συνέντευξη Ν.Γ.Μιχαλολιάκου

Η ιστοσελίδα Αντεπίθεση λειτουργεί και πάλι μετά από κάποιο διάστημα απουσίας. Υπήρξε ένας από τους πρώτους εθνικιστικούς ιστότοπους με έναρξη γύρω στο 2005! Όλα αυτά τα χρόνια άξιοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ενημέρωναν και εμπλούτιζαν τη σελίδα αυτή, πάντοτε ταγμένοι στον Ιερό αγώνα της Χρυσής Αυγής για ελευθερία. Μια ελευθερία ουσιαστική, εθνική και πραγματική...

Ο Αγώνας αυτός ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες αλλά συνέχισε χωρίς ούτε μια στιγμή δισταγμού. Παλιοί φίλοι έκαναν πίσω, νέοι συναγωνιστές ήρθαν στο πλευρό μας αλλά η βασική συντακτική ομάδα της Αντεπίθεσης έμεινε ίδια στην πάροδο των χρόνων. Είμαστε λοιπόν και πάλι εδώ, δίνοντας τη μάχη αυτή στο διαδίκτυο. Μια μάχη ενημέρωσης αλλά και εθνικής αφύπνισης. Για το ξεκίνημα λοιπόν και πάλι της Αντεπίθεσης, φροντίσαμε για όλους εσάς τους αναγνώστες μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους, να πάρουμε μια συνέντευξη από τον άνθρωπο που έφτιαξε τη Χρυσή Αυγή, τον Γενικό Γραμματέα της Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Μια συνέντευξη επί παντός επιστητού που θα σταθεί πάνω στη σημερινή κατάσταση αλλά και γενικότερα στην εθνικιστική νεολαία.

Καλησπέρα Αρχηγέ, μεγάλη μας τιμή που μας παραχωρείτε αυτή τη συνέντευξη! Ξεκινάω με κάποιες βασικές ερωτήσεις για να περάσω μετά σε λίγο πιο "ανορθόδοξες"...

Αρχικά, πώς σας φαίνεται η καινούρια σελίδα της Αντεπίθεσης;

Σημαντικά βελτιωμένη από την προηγούμενη και σίγουρα με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Εύχομαι να αποτελέσει ένα όπλο στον πολυμέτωπο αγώνα του Κινήματός μας, στο χώρο της επικοινωνίας, έναν αγώνα πραγματικά ηρωικό εναντίον όλων. Είναι γνωστό το "θάψιμο" και η λασπολογία που δέχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα ΜΜΕ του κατεστημένου έντυπα και ηλεκτρονικά. Έτσι, λοιπόν, κάθε όπλο αντεπίθεσης όπως η σελίδα της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, είναι απαραίτητο.

Στη σημερινή κατάσταση θεωρείται δυνατόν, μέσα από το παρόν εκπαιδευτικό σύστημα, να βγουν αξιόλογα και σωστά καταρτισμένα παιδιά; Και εάν ναι πώς;

Εμείς οι Χρυσαυγίτες από την Ιδεολογία μας πάνω απ' όλα εις ό,τι αφορά τον Άνθρωπο, πιστεύουμε στην φύση του και ως εκ τούτου είμαστε βέβαιοι ότι παρ' όλο το άθλιο αυτό εκπαιδευτικό σύστημα, το εντελώς ισοπεδωτικό και σε πολλές περιπτώσεις αντεθνικό, είναι δυνατόν να βγουν αξιόλογοι νέοι Έλληνες και Ελληνίδες. Μέσα σ' αυτόν τον βόρβορο που επικρατεί υπάρχουν κάποιοι σωστοί γονείς, υπάρχουν κάποιοι σωστοί δάσκαλοι, υπάρχει μια μυστική φωνή της ψυχής, που οδηγεί πολλά νέα παιδιά στην σωστή κατεύθυνση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρακολουθεί αυτό το θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί η Νεολαία είναι το μέλλον του Έθνους και για τον λόγο αυτό επιμένει με συνεχείς παρεμβάσεις στο να μάθουν τα παιδιά μας την αληθινή ιστορία και να έχουν μια σωστή παιδεία.

Για ποιο λόγο θεωρείται πως η Χρυσή Αυγή έχει τόσο μεγάλη απήχηση στους νέους; Πέρα από την κλασσική παπαγαλία των ΜΜΕ περί ακροτήτων, ποια είναι η δική σας ερμηνεία;

Πράγματι σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ήδη δεύτερο κόμμα στους νέους και ίσως και τώρα που μιλάμε ή πολύ σύντομα στο μέλλον να είναι πρώτο! Είναι φυσικό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να έχει μεγάλη απήχηση στους νέους γιατί εκπροσωπεί την Ιδεολογία της νεότητας, της αιώνιας εφηβείας και επί πλέον όλη αυτή η λάσπη εναντίον μας έχει οδηγήσει πολλούς νέους στο πλευρό μας γιατί τα νιάτα από την φύση τους είναι επαναστατικά.

Με βάση την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, το βλέπετε πιθανό το σενάριο η Πατρίδα μας να ανακάμψει όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε πολιτιστικό επίπεδο;

Πράγματι, τα δεδομένα είναι δυσοίωνα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρέθηκε σε μία δύσκολη θέση. Έχει περάσει και χειρότερα... Δεν παρακολουθούμε τις εξελίξεις παθητικά και όχι μόνον πιστεύουμε, αλλά και αγωνιζόμαστε για μια εθνική αναγέννηση, όχι μόνον στους αριθμούς της οικονομίας, αλλά κυρίως στον Πολιτισμό. Όλα όσα σήμερα επικρατούν σαν "πολιτισμός" αποτελούν έναν άμορφο σωρό επικίνδυνων για το Έθνος σκουπιδιών. Όλα αυτά πρέπει να λείψουν και στη θέση των πουθενάδων αρλουμπολόγων να γεννηθούν οι νέοι δημιουργοί! Μόλις πριν δύο γενιές η Ελλάδα είχε έναν Παλαμά, έναν Σικελιανό, έναν Καλομοίρη και τόσους άλλους σπουδαίους δημιουργούς. Αυτό μπορεί να ξαναγίνει.

Επειδή πολλές φορές κακοπροαίρετα στοιχεία μας συγκρίνουν με νεολαίες κομμάτων με τις οποίες φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση, θα ήθελα να επισημάνετε από τη δική σας οπτική γωνία δυο - τρεις διαφορές που έχουν οι Χρυσαυγίτες με τους νεολαίους είτε της ΔΑΠ, είτε του ΚΚΕ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αγνοί, είναι ανιδιοτελείς και επί πλέον αγωνίζονται γνωρίζοντας ότι έχουν απέναντί τους ένα ολόκληρο καθεστώς. Δεν προσδοκούν κάποιο μελλοντικό βόλεμα, κάποιο διορισμό ή κάποια θεσούλα. Οι Χρυσαυγίτες έχουν Ιδεολογία ξεκάθαρη και θαρραλέα αντίθετη με αυτήν που έχει επιβάλλει σαν το "πολιτικά ορθό" το κατεστημένο. Οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επιπλέον αγωνίζονται με σκοπό πρώτα απ' όλα τον αγώνα και όχι με μία προοπτική να μοιραστούν ένα κομμάτι εξουσίας με τα τρωκτικά του καθεστώτος.

Με απλά λόγια, ποια είναι η Ελλάδα για την οποία αγωνίζεται η Χρυσή Αυγή;

Η Ελλάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η Ελλάδα των ονείρων μας. Η αιωνία Ελλάς! Ένα νέο κράτος, κράτος εθνικό με αξιοκρατία και δικαιοσύνη, γνήσια συνέχεια του Αρχαίου κλέους και της δόξας της χιλιόχρονης αυτοκρατορίας μας.

Περνώντας σε λίγο πιο ανορθόδοξες για το κοινό ερωτήσεις, θα ήθελα να σας ρωτήσω, ποια είναι τα πέντε βιβλία που θεωρείται ότι ένας νέος εθνικιστής θα πρέπει να έχει διαβάσει;

Με φέρνετε σε δύσκολη θέση γιατί σίγουρα είναι πολύ περισσότερα από πέντε τα βιβλία που ένας νέος Εθνικιστής πρέπει να μελετήσει. Θα προσπαθήσω λοιπόν να ξεχωρίσω πέντε. Πρώτα απ' όλα την Ιλιάδα, που είναι ένας ύμνος στην πολεμική αρετή των Ελλήνων. Το δεύτερο βιβλίο είναι η Πολιτεία του Πλάτωνα, για να καταλάβει ποιές είναι οι αξίες και οι αρχές πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται ένα δίκαιο κράτος. Οπωσδήποτε πρέπει να μελετήσει ποίηση και θα πρότεινα μια και μου θέτετε περιορισμούς δύο βιβλία ιδιαίτερα σημαντικά για τη σφραγίδα του νέου Ελληνισμού, δύο ποιητικά έργα, τα οποία δίνουν και το μεταφυσικό βάθος της Ιδεολογίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Τον Ύμνο εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού και αναφέρομαι σε ολόκληρο το έργο και όχι μόνον στις δύο στροφές του Εθνικού μας Ύμνου και τον Δωδεκάλογο του Γύφτου του Κωστή Παλαμά. Άφησα για τελευταίο βιβλίο την τριλογία του Καραγάτση (Ο Άρχοντας του Καστρόπυργου, Αίμα χαμένο και κερδισμένο, Τα στερνά του Μίχαλου). Στο έργο αυτό του Καραγάτση παρουσιάζεται με γλαφυρό μυθιστορηματικό τρόπο η εθνεγερσία, αλλά και το πως εξελίχθηκε το νεότερο Ελληνικό κράτος. Θα μπορούσα να μιλήσω και για πολλά άλλα βιβλία, αλλά μου είπατε μόνο για πέντε.

Η ανεργία στους νέους έχει φτάσει στα ύψη. Τι θα έπρεπε να περιμένει κάθε νέος ή νέα εάν η Χρυσή Αυγή ήταν στην εξουσία;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στο δικαίωμα και στην υποχρέωση κάθε ανθρώπου στην εργασία και ως εκ τούτου εάν ήμασταν στην εξουσία το πρώτο που θα φροντίζαμε ήταν να υπάρχουν εργασίες για τους νέους και τις νέες. Η ανεργία δεν είναι μόνον φθορά οικονομική, είναι και φθορά ηθική, αφού θέτει στο περιθώριο σαν άχρηστο έναν νέο άνθρωπο. Ακόμη λοιπόν και εις βάρος των οικονομικών μεγεθών, πρέπει να εξαλειφθεί με κάθε τρόπο η ανεργία στους νέους.

Η ελληνική εθνικιστική νεολαία έχει φτάσει σε πολλά αδιέξοδα. Κυρίως λόγω της έλλειψης ιδανικών με την οποία μεγαλώνει, της προπαγάνδας την οποία υφίσταται, αλλά και την περιθωριοποίηση την οποία βίωνε τα περασμένα χρόνια. Τώρα που η Χρυσή Αυγή έχει παραπάνω δύναμη τι κάνει για τη νεολαία; Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το μορφωτικό ίδρυμα ΑΙΓΙΣ το οποίο παρέχει σε κάθε νέο ή νέα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα ελληνικής ιστορίας. Υπάρχει και τίποτα άλλο αντίστοιχο στα σκαριά;

Βεβαίως και υπάρχει σχεδιασμός, ο οποίος αφορά την νεολαία από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το ίδρυμα ΑΙΓΙΣ πρόκειται πολύ σύντομα να εκδώσει σειρά βιβλίων, αλλά και μέσα από τις δραστηριότητες του κόμματός μας θα δοθεί δυνατότητα στους νέους και στις νέες με ποικίλες δραστηριότητες να προσεγγίσουν την Ελληνική Ιστορία όπως επισκέψεις σε Αρχαιολογικούς και Ιστορικούς χώρους και άλλα πολλά.

Αφήνω λίγα λόγια για το τέλος δικά σας, δώστε ένα μήνυμα στην εθνικιστική νεολαία που μας διαβάζει!

Τα μηνύματα πρέπει να είναι μηνύματα δηλαδή λίγες και μόνον λέξεις, οι οποίες να περιέχουν μία απόφαση, ένα σύνθημα, μία κατεύθυνση. Το μήνυμα το δικό μου λοιπόν προς την εθνικιστική νεολαία είναι ότι πολύ σύντομα όλοι αυτοί που την καθυβρίζουν θα νοιώσουν ότι το μέλλον που έρχεται είναι δικό της! Είναι ένα μέλλον εθνικιστικό. Με αγώνα και με πίστη θα φτάσουμε στην νίκη! Αυτό είναι το μήνυμά μου.

http://antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home