Blogger Widgets

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σοκ στη Κύπρο... Αλλοδαποί αλλά και Κύπριοι έδωσαν μάχη για πεταμένα ρούχα στη Λάρνακα...!!

Λάρνακα: Μέχρι τώρα ήταν θλιβερό «προνόμιο» των ξένων, αλλά χθες στο σκιπ του Δήμου Λάρνακας στο χώρο στάθμευσης της πρώην δημοτικής αγοράς, ανάμεσα σε αυτούς που έψαχναν ήταν και Κύπριοι. Κάποια στιγμή, μάλιστα, διαπληκτίστηκαν φραστικά, καθώς οι αλλοδαποί ενοχλήθηκαν από τους απρόσμενους νεοφερμένους στα λημέρια τους. Όλοι βρήκαν, όμως, στο τέλος από κάτι που τους έκανε, και τα πνεύματα ηρέμησαν…

Η σκηνή στο κέντρο της Λάρνακας διαδραματίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι. Κάποιοι από τους λίγους καταστηματάρχες του κέντρου που επέλεξαν να ανοίξουν παρά την καθιερωμένη αργία, φαίνεται πως έκαναν κάποιο ξεκαθάρισμα στα ράφια και τα πατάρια τους. Έτσι, φανέλες, παντελόνια, υποδήματα και κάποια μικρομπιμπελό κατέληξαν στο σκιπ του δημαρχείου για να περάσουν τα σκυβαλοφόρα να τα περιμαζέψουν.

Ωστόσο, φαίνεται πως την «πραμάτεια» τη μυρίστηκαν αλλοδαποί και Κύπριοι, που φούνταραν μέσα στο σκιπ και έκαναν το «όποιος προλάβει πρόλαβε». Μπροστά στα μάτια έκπληκτων πολιτών, Κυπρίων κυρίως αλλά και ξένων τουριστών, που εκείνη την ώρα έψαχναν χώρο στάθμευσης για να μεταβούν πεζοί στις Φοινικούδες, ή σουλατσάριζαν στα καταστήματα που ήταν ανοικτά.

Κατά τα άλλα, η χθεσινή καλοκαιρινή μέρα ( παρά τη σκόνη), έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να μεταβούν για βόλτα στην πόλη. Κίνηση, όμως, υπήρχε ως επί το πλείστον στις καφετερίες των Φοινικούδων. Όσα καταστήματα αποτόλμησαν να ανοίξουν δεν συγκέντρωσαν τον αριθμό πελατών που υπολόγιζαν και που συγκέντρωναν άλλες χρονιές την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, το βαρύ κλίμα και κυρίως η αβεβαιότητα που προκάλεσαν οι εξελίξεις των τελευταίων δύο εβδομάδων εξακολουθούν να επηρεάζουν την ψυχολογία των καταναλωτών.

Στην περιοχή της πρώην δημοτικής αγοράς (περιοχή πλατείας και οδού Ερμού), οι καταστηματάρχες επισήμαιναν ταυτόχρονα ότι στο αρνητικό κλίμα της αγοράς τις τελευταίες ημέρες, προστέθηκαν δυστυχώς και οι σκηνές ανέχειας στο σκιπ του δημαρχείου. Τονίζοντας πως τα όσα συνέβησαν χθες μπροστά στον φακό του «Φ», δεν είναι τα μόνα δυστυχώς στην περιοχή, αλλά άρχισαν να παρατηρούνται από καιρό…

philenews.com

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home