Blogger Widgets

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Εφοριακός έδειρε πολίτη μέσα σε δικαστική αίθουσα!

Στο κατάμεστο Δικαστικό Μέγαρο (ο Θεός να το κάνει) μείναμε έκπληκτοι με την επίθεση εφοριακού σε πολίτη πισώπλατα την Πέμπτη 11-4-13

Μετά την επέμβαση δικηγόρων και λοιπών ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα δεν αντέδρασε καθόλου και όπως ακούστηκε να λέει περίμενε την επίθεση καθώς προηγήθηκαν απειλές.Δικαστές, γραμματείς και παρευρισκόμενοι έμειναν εμβρόντητοι…

Ο τόπος γέμισε αίματα και η σύζυγος του επιχειρηματία φώναζε ότι έχει υπόταση και με την αιμορραγία έχανε τις αισθήσεις του. Οι δικαστικοί υπάλληλοι έσπευσαν σε βοήθεια με νερά, αντισηπτικά μαντηλάκια και άφθονο χαρτί.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που κάλεσε ο αιμόφυρτος επιχειρηματίας της Βιομηχανικής περιοχής μόνος του, καθώς οι δικηγόροι την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί ο Νταής εφοριακός, γνωστός και ως Φαγάνας λόγω της πρότερης εργασίας του ή της τωρινής δεν γνωρίζω, τυγχάνει κολαούζος βουλευτικών γραφείων, όποιων κάθε φορά είναι στα πάνω τους.

Πληροφορίες θέλουν να εξαφανίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου από σπίτι και την υπηρεσία του, ενώ ο Προϊστάμενος του ενημερώθηκε ότι υποχρεούται να ενημερώσει την ασφάλεια αν εμφανιστεί, άλλως θα θεωρηθεί υπόθαλψη εγκληματία.

Μένει να δούμε αν θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος περί διαθεσιμότητας ΔΥ, αν θα υποβληθεί μήνυση ή θα κουκουλωθεί και πάλι, και αν ο Νταής θα συνεχίσει να προεδρεύει όταν ο γιατρός δεν είναι εδώ.

Στα καφέ της πόλης σήμερα ήταν το θέμα της ημέρας, ενώ σίγουρες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα δέχτηκε τη συμπαράσταση πάντα καλοντυμένου δημοτικού συμβούλου, εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. καθώς και του προϊσταμένου αυτής.

http://serraia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home