Blogger Widgets

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Αμπρα-Κατάμπρα ήρταμε στο Ελλάντα..!!!»

Ανενόχλητα δρουν τα κυκλώματα εξαπάτησης στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης, Πατήσια, Άγιου Παντελεήμονα, Αγίου Ελευθερίου και γενικά όπου υπάρχει γκέτο των λαθρομεταναστών.

Οι ελάχιστοι εναπομείναντες Έλληνες σε αυτές τις εξαθλιωμένες περιοχές εκτός των άλλων προβλημάτων (ληστειών, επιθέσεων κ.λ.π. γνωστά όλα),έχουν να αντιμετωπίσουν επίσης και κάθε πάσης φύσεως απατεώνα που εκμεταλλευόμενος τον ανθρώπινου πόνο,την αφέλεια η την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης στο να ελπίζει σε κάτι άλλο, ακόμα και υπερφυσικό που θα έδινε «λύσεις» στα προβλήματά του…


Εκτός των ντόπιων Τσαρλατάνων και εμπόρων του ανθρώπινου πόνου, «έπεσαν» τώρα στην αγορά και οι λαθραίοι «μάγοι-σωτήρες» οι οποίοι υπόσχονται από φυλαχτά, ξόρκια, επαφές με πνεύματα, ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς για να υφαρπάξουν από αφελείς απελπισμένους ανθρώπους ( για να μην κοροϊδευόμαστε στην πλειοψηφία τους Έλληνες) έστω και λίγα χρήματα.

Εδώ και δύο χρόνια είχαμε να αναφέρει και διαδώσει διάφορα από αυτά τα κυκλώματα που δρουν ανεξέλεγκτα στις περιοχές που έχουν καταληφτεί από λαθρομετανάστες και δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε. Ξεφυτρώνουν καινούργιοι «σωτήρες», στους τοίχους κολλάνε διάφορα Αφρικανοί «μάγοι», πετάνε φευ βολάν στους δρόμους διάφοροι αλλοδαποί οι οποίοι υπόσχονται μαγικές λύσεις. Όταν για κάποιους από αυτά τα κυκλώματα τα πράγματα «σκουραίνουν», μέσα σε 1 ώρα έχουν εγκαταλείψει το διαμέρισμα που έχουν νοικιάσει (αφήνοντας σαφώς όλους τους λογαριασμούς απλήρωτους) και μετακομίζουν, μπορεί και 2 τετράγωνα ποιο κάτω συνεχίζοντας ανενόχλητοι το έργο τους.

Οι ευθύνες των Ελλήνων σε αυτές τις περιοχές ; Σαφώς και υπάρχουν, είτε μην καταγγέλλοντας, είτε συγκαλύπτοντας , παίρνοντας «μαύρα» νοίκια, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις οι ζημιές που παθαίνουν είναι κατά πολύ ακριβότερες από τις εισπράξεις. Αυτόκλητοι υπερασπιστές πάσης φύσεως λαθρο παρανομούντα από τα γνωστά Ανθελληνικά στέκια του «προοδευτικού» Αριστερού χώρου, αναπτύσσουν ακαριαία δυναμική πάντα υπέρ αυτών και εναντίων των Ελλήνων κατοίκων που τολμάνε να διαμαρτυρηθούν ή να καταγγείλουν, η πολιτεία απ’ την μεριά της δε, δείχνει όχι μόνο αδύναμη αλλά και τεράστια ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Κάτοικοι που αντιδρούν σε όλα αυτά χαρακτηρίζονται αμέσως ως ρατσιστές ή φασίστες (ακόμα και γέροντες που έχουν επανειλημμένα κακοποιηθεί από όλους αυτούς) πολλοί δε φοβούνται να καταγγείλουν για να μην τους «σταμπάρουν» και τους κάνουν την ζωή κόλαση οι οργανωμένοι «προοδευτικοί» και λαθρο-λάγνοι των διαφόρων κοινοβουλευτικών, έξω κοινοβουλευτικών κόμματων και οργανώσεων που προστατεύουν όλους τους Λαθρομετανάστες ανεξαρτήτως του ποιούν τους.

Οι διωκτικές αρχές που να πρωτοτρέξουν?, και να προβούν σε συλλήψεις όλοι γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Σε ελάχιστο χρόνο είναι πάλι έξω, μιας και το σύστημα έχει «μπλοκάρει» λόγω πληθώρας αλλοδαπών και λοιπών «καλόπαιδων», επίσης όλοι αυτοί οι λαθραίοι παρανομούντες δασκαλεύονται για το τι θα πούνε, έχοντας πολλές φορές και δωρεάν νομική κάλυψη από «προοδευτικούς» δικηγόρους ιδεολογικά και κομματικά προσκείμενους σε Αριστερά κόμματα.

Οι Έλληνες πολίτες εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους, βρίσκουν βοήθεια μόνο στην Χρυσή Αυγή η οποία πράγματι προσπαθεί να βοηθήσει τους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους αυτών των περιοχών. Δυστυχώς όμως όπως είχε πει και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κος Νίκος Μιχαλολίακος σε μια τηλεοπτική συνέντευξη του: «Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, μια Χρυσή Αυγή από μόνη της δεν φτάνει, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Στην Φώτο παραθέτουμε ένα από τα διαφημιστικά των εισαγόμενων μάγων που διακοσμούν πεζοδρόμια, δρόμους, τοίχους της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων. Αφήσαμε τα τηλέφωνα αυτού του κυρίου να φαίνονται μήπως και κάποιος από τις διωκτικές αρχές (εκτός από το κυνήγι των Ελλήνων πατριωτών και Εθνικιστών), κάνει κάποια επίσκεψη στον εν λόγο κύριο και του δώσει λύσεις στα προβλήματά του. Φεύγοντας ας ζητήσει και απόδειξη για τις υπηρεσίας του…

Ότι μας στέλνουν οι κάτοικοι των υπό λαθρο-κατοχή περιοχών θα τα «ανεβάζουμε» μέχρι να νιώσουμε όλοι οι Έλληνες από τις περισσότερες περιοχές ότι η δύναμη μας είναι η Εθνική Ενότητα και συλλογική αντίδρασή (σαφώς δεν το αναμένουμε αυτό από περιοχές όπως των Βόρειων προαστίων και άλλων «ευγενών περιοχών» για προφανείς λόγους)


ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home