Blogger Widgets

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ~ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

Ναι, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν πάλι εκεί για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα μας. Να κάνουν πράξη όλα για όσα μιλάμε και μαχόμαστε.Έλληνες εθνικιστές, μαχητές, πολεμιστές, ιδεολόγοι.Οι Ιεραπόστολοι μιας ιδέας που λίγοι καταλαβαίνουν και ελάχιστοι νιώθουν. Μίας ιδέας ανώτερης από αυτή που το μυαλό του ελαφροδεξιούλη και του αριστεροβολεμένου μπορεί να αντιληφθεί.Πολλά από αυτά τα παιδιά είναι άνεργα, φτωχά και ίσως με δυσκολία τα καταφέρνουν αλλά ήταν εκεί πιστά στην ιδέα.

Έδιναν με χαρά, χωρίς λεπτό να σκεφτούν να απλώσουν το χέρι τους να πάρουν γι αυτούς.Δεν είναι λαμόγια να πάρουν αυτό που προορίζεται για άλλους. Ποτέ δεν σφετερίστηκαν δημόσιο χρήμα για να κάνουν γλέντια με αμύθητα ποσά.΄Είναι σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.. σε διόδια, χώρους εργασίας, πλατείες, καφετέριες, έτοιμα να ενημερώσουν τους Έλληνες, είτε διανέμοντας εφημερίδες, είτε με το να διεκδικήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα των Ελλήνων εργαζομένων στα σωματεία τους…

Αδιαφορούν αν βρέχει, αν κάνει ζέστη ή χιονίζει, είναι άγρυπνοι φρουροί τους Έθνους μας, αφήνουν σε δεύτερη μοίρα προσωπική ζωή και οικογένεια μόλις φορέσουν το μαύρο μπλουζάκι τους με τον μαίανδρο, την πανοπλία του ήθους και της δικαιοσύνης, είναι έτοιμοι για τον σκληρό και ανηλεή αγώνα μέχρι τη νίκη.

Είναι στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα κοινωνικού ή Εθνικού που άλλωστε στις μέρες μας μικρή διαφορά έχουν.

Όσο κι αν ωρύονται τα MEGA-λα κανάλια, δεν θα τους περάσει, όλα θα γίνουν για τους Έλληνες.

Πρώτα για τους Έλληνες.

Μόνο για τους Έλληνες.

Ακούστε το καλά και βάλτε το στο μυαλό σας.

Μπορεί να μας θέλετε "τελευταίους", φτωχούς και ρακένδυτους.

Μπορεί να μας θέλετε με σκυμμένο κεφάλι, υποταγμένους και δουλοπρεπείς,όπως οι συνεργάτες σας στην κυβέρνηση.

Όμως.. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.. όσο ένας από εμάς αναπνέει δεν θα κοιμάστε ήρεμοι.

Στις φλέβες μας ρέει το αίμα των προγόνων μας, του λαού μας που δεν λύγισε και δεν γονάτισε μπροστά σε τίποτα παρά μονάχα στους τιμημένους νεκρούς τους.

Φύγετε όσο είναι νωρίς, λοιπόν, γιατί η τιμωρία πλησιάζει και θα δώσετε λόγο μπροστά σε αυτούς που σήμερα περιγελάτε.

''Ο καθένας γεννήθηκε σωτήρας του έθνους του. Λίγοι όμως ξέρουν πως γεννήθηκαν τέτοιοι, δηλαδή πως αυτοί θα το σώσουν, αν θέλουν.

Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνο εξαρτάται η σωτηρία του έθνους.. και αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα ήταν κανένας άλλος που να το σώσει.

Ή να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως μόνο εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας.''

Ζήτω το Έθνος !


Μαύρος Καβαλάρης

ELNEWS - HELLENICPRIDE

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home