Blogger Widgets

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΡΙΔΗΣ~ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΝΔ(ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ)


Η Είδηση που όλοι περιμέναμε είναι πλέον επίσημη αφού ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ. Την φωνή του καθεστώτος (κάτι σαν την "πράβδα" επί Στάλιν) το MEGA! Από αύριο το πρωί οι Βορίδης και Γεωργιάδης βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κουμπάρος του Ζαν Μαρί Λεπέν, ιδρυητής του Ελληνικού Μετώπου και πρώην πρόεδρος της Νεολαίας ΕΠΕΝ, Μάκης Βορίδης είναι από εχθές ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ  της ελαφροδεξιάς  και λέμε ΞΑΝΑ γιατί ο Βορίδης ανάμεσα σε όλα αυτά πρόλαβε να διατελέσει και ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...

Σαμαρικός ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ήταν παλιότερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης που στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ και στην σχολή του την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ψιλοσυνδικαλιζόταν με τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ την φοιτητική παράταξη της Νεολαίας της Πολιτικής Άνοιξης, πριν μπλεχτεί στα δίχτυα της  "άκρας δεξιάς"

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΚΑΙ ΤΑΒΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!
ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ:Παρήγγειλαν άλλου είδους ουσίες στην Καλλιρόης,πιο <<σκληρές>>....τί να τους κάνουν τα ηρεμιστικά;;;;;Την αμαρτία μας όμως θα την πούμε,ότι δηλαδή πολύ το χαρήκαμε....αααααα ναι η αλήθεια να λέγεται γιατί αυτό το κόμμα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και τελικά κατέληξε να είναι σκέτο τσίρκο.Κύριε Καρατζαφέρη δεν σας τα λέγαμε;Σας τα λέγαμε και ουδέποτε ελήφθησαν σοβαρά τα λεγόμενα μας.Να τους χαίρεστε τώρα λοιπόν......εκτός εάν ετοιμάζετε κι εσείς σιγά σιγά την επιστροφή σας στη ΝΔούλα.
Παρακολουθείστε τι έλεγε ο βουτυρομπεμπές σε μία εκπομπή που είχε κάνει στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" την 17-12-09 με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εγκαταλείπει το ΛΑ.Ο.Σ. για τα μάτια της ΝΔούλας....τί πίνεις και δε μας δίνεις Μπουμπούκο;;;;;Άσε απαντούμε εμείς για΄σένα....δεν πίνεις και αυτό είναι που καθιστά βαριάς μορφής την κλινική περίπτωσή σου,ιδιοπαθής ασθένεια δηλαδή......




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home